مواد لازم :
راسته خرد شده ۵۰۰ گرمروغن زیتون ۴ قاشق سوپخوریآب لیموی تازه ۱ قاشق سوپخوریفلفل سیاه درسته یا نیم کوب ۱ قاشق سوپخورینمک به میزان لازمفلفل دلمه ای سبز, قرمز, زرد, (از هر کدام) ۱ عددنان لواش تعدادیطرز پخت :در یک سینی راسته های خرد شده را چیده و با یک قاشق روغن زیتون و آب لیمو را روی آن بدهید. در آخر فلفل های نیمکوب را قرار دهید. سینی را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید . فلفل دلمه ای را به صورت خلال در آورده , راسته ها و خلالهای فلفل راروی کباب پز قرار دهید تا زمانیکه راسته ها بپزند و فلفل ها نرم شوند. در طول پخت به کبابها نمک بزنید و با نان لواش سرو کنید .
کباب مکزیکی
- آذر ۲۰, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 105 نفر
- برچسب ها : آشپزی, غذا, فوت کوزه گری, مکزیکی ، فلفل دلمه ای ، روغن زیتون