احسان ِ بيشتر در زمان كهنسالي آنان، مصادیقی از معاشرت نیکو با والدین (قسمت نهم)
در دوران پيري تأكيد بيشتر به احسان شده زيرا والدين نيازشان به فرزند بيشتر است
ادامه مطلبدر دوران پيري تأكيد بيشتر به احسان شده زيرا والدين نيازشان به فرزند بيشتر است
ادامه مطلبهر دانشآموزی که از هوشبهر طبیعی یا بالاتر از طبیعی برخوردار است و مشکلات بینایی، شنوایی، عاطفی رفتاری حرکتی هم ندارد اما در یک درس یا چند درس ضعف تحصیلی محسوس و مشهودی را دارد، دچار اختلال یادگیری است.
ادامه مطلبآموزش و یادگیری زمانی اثر بخش خواهد بود که کودک از هر نظر، رشد و آمادگی لازم را داشته باشد. در غیر این صورت عوامل پیرامون کودک میتواند موجب گمراهی یا ترس، فشار روانی، تنبلی، سستی و در نهایت عدم توجه و دقت او شود.
ادامه مطلبیکی از نظریههای یادگیری، شرطیسازی کلاسیک است که توسط ایوان پاولف مطرح شد.. بر اساس این نظریه یادگیری از طریق شرطی شدن رخ میدهد. برای آگاهی از این نوع یادگیری، آشنایی با چند مفهوم لازم است.
ادامه مطلبیکی از ابزار های تربیت کردن کودک تنبیه کردن است اما والدین باید توجه داشته باشند که تنبیه کردن آخرین گزینه موجود است و نباید در آن افراط شود. در غیر این صورت کودک شما دچار عوارض و مشکلاتی در زمان حال و حتی آینده خواهد شد که در این مقاله به آن می پردازیم.
ادامه مطلبتحقیقات نشان داده است که آموزش چگونگی حل مشکلات به کودکان میتواند جلوی زورگویی را بگیرد و احتمال قربانی شدن آنها را بسیار کاهش میدهد. در این مقاله به بررسی این روشها میپردازیم.
ادامه مطلبتقلید کردن کودکان از والدین خود بخش اعظمی از رفتار آنان تشکیل می دهد. درواقع رفتار والدین بخشی از آینده کودک را رقم می زند. پس باید بسیار مراقب بود تا برای داشتن کودکانی سالم و موفق والدین باید رفتاری منطقی و حساب شده از خود نشان بدهند.
ادامه مطلبآیا فرزندی هفت ساله دارید که امسال کلاس اولی می شود؟ چقدر برای این روز مهم برنامه ریزی کرده اید؟ اگر برنامه ای ندارید، خواندن این مقاله را به شما والدین گرامی توصیه می کنیم. با ما همراه باشید.
ادامه مطلببا این زندگی آپارتمانی ای که امروزه ما به آن مبتلا هستیم، برای نگهداری کودکان خردسالمان به مشکل بر می خوریم. بنابراین باید به فکر جایی مناسب برای بازی و سرگرمی آنها باشیم. یک مهدکودک مناسب می تواند علاج کار باشد. اگر دنبال یک مهدکودک خوب می گردید، این مقاله را از دست ندهید. با ما همراه باشید.
ادامه مطلبیکی از دلایل حرف گوش ندادن کودکان والدینشان هستند. آنها باید الگوی خوبی در همه زمینه ها از جمله در زمینه گوش کردن باشند. علاوه بر این محیط اتاق و دمای آن می تواند یک عامل مثبت یا منفی در زمینه حرف شنوی کودک باشد. با ما همراه باشید.
ادامه مطلببرای افزایش اعتماد به نفس در افراد باید از سنین کودکی شروع کرد زیرا این دوران نقش بسیار مهمی در تکوین اعتماد به نفس افراد دارد. در این مقاله به سوال یکی از شما مخاطبان پاسخ داده ایم. با ما همراه باشید.
ادامه مطلبما والدین هم با دیکته ی بی غلط نیستیم و گاهی برای ترغیب و تنبیه فرزندانمان از روشهای اشتباه بر حسب عادت استفاده میکنیم، در این قسمت میخواهیم به اشتباهاتی از خودمان که کودک را بجای تربیت، کودک را اصطلاحا زده میکند، پی ببریم...
ادامه مطلبپیامبر اسلام (ص) می فرمایند: یاد دادن به کودک مانند حک کردن نوشته روی سنگ است. این مسئله می طلبد که مفاهیم و ارزش ها را از کودکی به او یاد داد. با ما همراه باشید تا در این باره بیشتر بدانید.
ادامه مطلبزهرا کوچولوی من 9سالشه، هر موقع از مدرسه میرسه خونه میره پیش داداش کوچکترش و در حالی که من دارم ناهار حاضر میکنم، یه دفعه صدای داداششو درمیاره، نمیدونم چجوری بهش بگم صدای داداشتو در نیار که گوش بده، راهنماییم کنید خانم مشاور... همراه ما باشید...
ادامه مطلبشاید بعضی افراد از این که "اگر در خانواده ی کم جمعیت تری بودند وضعیت مالی بهتری داشتند" چنین فکری را یک مورد مطلوب میدانستند، اما هرچند این فرضیه کاملا سطحی است میخواهیم از مزایا و فواید خانواده های پرجمعیت برایتان بگوییم تا کمی از داشته های پنهانتان با خبر شوید...
ادامه مطلب