توپ مرغ و پنیر

توپ مرغ و پنیر

مواد لازم:

مرغ پخته و چرخ شده=۱۵۰ گرمپنیر خامه ای=۱۲۵ گرمخردل=۱ قاشق چایخوریآبلیمو=۲ قاشق سوپخوریمخلوطی از مغزهای نمکی=۱۵۰ گرمنمک = به میزان لازم
طرز تهیه:۱. مرغ،پنیر خامه ای،خردل،آبلیمو و کمی نمک را با هم مخلوط کنید و به کمک دستگاه مخلوط کن مواد را با هم مخلوط کنید و رویش را بپوشانید.۲. مواد را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.۳. به اندازه یک قاشق از مواد را در دست گرد کنید و در مغزهای نمکی(بسکویت ترد یا چوب شور یا بادام نمکی یا فندق نمکی ریز شده) بغلتانید و مجددا یک ساعت در یخچال قرار دهید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا