مواد لازم
گوشت مرغ ۱۲۵۰ گرمگردو ۲۵۰ گرمتره ۱۲۵ گرمنعناع ۱۲۵ گرمگشنیز ۱۲۵ گرمجعفری ساطوری شده ۱۲۵ گرمآب غوره ۱ فنجانپیاز داغ عسلی ۴ قاشق سوپخوریروغن ۴ قاشق سوپخوریتخم مرغ ۴ قاشق سوپخورینمک قدری طرز تهیه :مرغ پاک کرده باشد و یا گوشت بدون استخوان باشد , گردو را پوست گرفته مغز کنید , سبزی ( تره , نعناع , جعفری و گشنیز ) باشد , پیاز سرخ کرده باشد . این خورش در حقیقت خورش فسنجان با سبزی و رقیق تر از فسنجان است و این خورش را میتوان با گوشت یا مرغ تهیه کرد , در صورتیکه در ان مرغ باشد آنرا بزبان محلی ( طلاکوله غورابه ) می گویند .مرغ یا گوشت را بدقت می شوئیم و باپیاز سرخ کرده و دو سه لیوان آب در ظرفی می ریزیم و می گذاریم روی آتش تا باحرارت ملایم آهسته بجوشد و بپزد سبزیها را بدقت تمیز و ریز خرد می کنیم و با سه چهار قاشق سوپخوری روغن آبکرده کمی سرخ می نمائیم و داخل گوشت یا مرغ می ریزیم بعد گردو را چرخ می کنیم و به خورش اضافه می کنیم و کمی نمک و فلفل و آبغوره به آن می زنیم و در خورش می ریزیم و بعد از چند جوش بر می داریم , ممکن است یک قاشق سوپخوری آرد برنج را در کمی آب سرد حل کنیم وقتی گردو را در خورش ریختیم آرد برنج را کم کم داخل خورش بریزیم و بهم بزنیم در اینصورت خورش زودتر جا میافتد .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این خورش برای ۴ تا ۶ نفر کافیست.