طرز تهیه دلمه پیاز صدفی

طرز تهیه دلمه پیاز صدفی

طرز پخت دلمه پیاز صدفی

در آشپزی علاوه بر طعم غذا ظاهر و زیبایی آن هم بسیار اهمیت دارد. دلمه پیاز صدفی از آن دسته غذاهاست که علاوه بر طعم خوشمزه ظاهر زیبا و مجلسی هم دارد و می توانید میز غذا را با آن تزئین کنید.

مواد لازم برای دلمه پیاز صدفی : برای ۲-۴ نفر

گوشت چرخ کرده 
۲۰۰ گرم 
 نمک و فلفل
 به میزان لازم
 زردچوبه
یک هشتم قاشق چایخوری 
 سبزی دلمه ریز خرد کرده
 ۱۵۰ گرم
برنج پخته
یک دوم پیمانه
زعفران
به میزان لازم
پنیر لیقوان له کرده
۱۵۰ گرم
پیاز درشت
۴ عدد
کره آبکرده
۵۰ گرم

طرز تهیه دلمه پیاز صدفی :

گوشت،‌ نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق تفت دهید.

آنگاه سبزی را بیفزائید و یک دقیقه دیگر با گوشت تفت دهید. حالا مواد را از روی حرارت برداشته،‌ برنج را اضافه کنید و اجازه دهید مواد اندکی سرد شود.

سپس زعفران و پنیر را اضافه کنید. اینک پیازها را پوست بگیرید و به شکل عمودی شکافی از مرکز در آن ایجاد کنید.

آب را روی حرارت به جوش آورید، کمی نمک در آن بریزید و پیازها را به مدت ۱۰ دقیقه در آبجوش قرار دهید.

حالا پیازها را در آبکش بریزید تا کمی خنک شوند. سپس آنها را لایه لایه از هم جدا کنید.

اکنون روی هر ورقه پیاز قدری از مواد را قرار دهید و به صورت دوکی رول کنید و در ظرف مناسب و نچسبی قرار دهید.

روی آن کره بریزید و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید تا سطح پیازها طلائی شوند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا