مواد لازم:خامه – ۲۵۰ گرمتخممرغ – سه عددشکر – ۱۰۰ گرمشیر – چهار قاشق سوپخورینسکافه – یک قاشق سوپخوریآبلیمو – نصف قاشق چایخوری طرز تهیه:
زرده تخممرغها را از سفیده جدا کرده و با شکر هم بزنید تا سفت و سفید شود، سپس نسکافه را در شیر حل کرده و به زردهها اضافه کنید.خامه را در ظرفی دیگر بزنید تا سفت شود.سفیدهها را نیز با آبلیمو بزنید تا کاملا سفت شود آن را به خامه زده شده اضافه کرده و هم بزنید.خامه را به نسکافه و زرده تخممرغ زده شده اضافه کرده و در ظرفی مناسب ریخته سپس در فریزر بگذارید تا بسته شود.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.