اسم من ((انگور)) است !

اسم من ((انگور)) است !

من مجموعه ای از عناصر مفید و سودمندم ضد سرطانم و ترشی خون را کم می کنم تمام میوه ای هستم که وقتی خشک شوم ، ارزش غذاییم بالا می رود.
از نظر ترکیبات غذایی ، شباهت زیادی به شیر مادر دارم .با سوء هاضمه مبارزه می کنم ، رماتیسم را از بین می برم و خلاصه خواصی دارم که کمتر کسی از آنها باخبر است …
اسم من انگور است ، و اعراب مرا ((عنب )) می نامند – خشک کرده من مویز و کشمش خوانده می شود. به درخت من ، مو – تاک – رز – رزان – رزگون – رزجون – تنگ و کرمه البیضا می گویند – زادگاه اولیه من ایران است ، ولی امروز در اکثر نقاط دنیا کاشته شده و به انواع و اقسام گوناگون در آمده ام – نوع پیشرس من ، یاقوتی است که در دنیا کمتر نظیر دارد و برای خوردن آن بایستی قبلا آنرا دانه دانه کنید و پس از شستن میل نمایید – قسمت مورد استفاده من میوه – برگ و شیرگیاهی من است – پروردگار توانا در قرآن مجید و سایر کتب آسمانی از من تعریف کرده است و ارامنه ایران جشنی بنام من بر پا می نمایند. سابقه ی این جشن در ایران هفتصد سال قبل از ظهور حضرت مسیح است . من بقدری انواع و اقسام دارم که تاکنون هیچ آمارگری نتوانسته است رقم قطعی آنرا پیدا کند – من به رنگهای سفید – سبز – صورتی – سیاه و بنفش ظاهر می شوم ، و دانه های من ریز – درشت – متوسط – گرد – بیضی – دراز با هسته و بی هسته می باشد – یک نوع من معطر بوده ، انگور گلاب خوانده می شود، و در الجزایر زیاد است ، و در بازار اروپا به قیمت گزاف خریدار دارد. در ایران یک نوع مرا شکر شیراز نامیده اند، و با این که در اطراف تهران ، خصوصا شهریار زیاد کاشته شده است ، معذلک هنوز پای آن به میدان های تهران نرسیده است .من دارای مقدار زیادی پتاس و فلزات دیگری مثل آهک – منیزی – آهن – منگنز – کلر – ید – اسرنیک – فسفر – سیلیس می باشم . دارای مقدار زیادی قند تانن – اسید تارتاریک و عوامل زنده ای ، مانند دیاستازها و فرمانها هستم . اگر به این ترکیبات مفید ویتامین های آ – و انواع ((ب )) و ((ث )) و ((د)) و مواد رادیوآکتیو را اضافه کنید، و عوامل مؤ ثر و مفیدی که در برگ و شیره و دانه و ساقه ی من است در نظر بگیرید، تصدیق خواهید فرمود که من تنها میوه ی مقوی و مفید نیستم بلکه مجموعه ای از عناصر و عوامل سودمند و ترکیبات بهی بخش می باشم .
بیش از سایر میوه ها ویتامین دارم و بیش از همه ی ، خوراکیها دارای ارزش غذایی هستم . قند من بطور مستقیم و آسان وارد خون شده ، و در عضلات و کبد ذخیره می گردد. در حالی که سایر قندها اول باید به قند من تبدیل شوند و بعد وارد خون گردند، به این ترتیب اجازه ورود به یاخته های بدن به آنها داده می شود. من ترشی خون و مایعات بدن را کم می کنم و از ابتلا به امراض گوناگون ، حتی وحشتناکترین آنها که سرطان می باشد جلوگیری می نمایم ، میوه من هنگامی که خشک می شود هیچ یک از خواص خود را از دست نمی دهد، بلکه ارزش غذایی آن بالا میرود، بطوریکه یک دانه کشمش خیلی بیشتر از یک حبه انگور قوت دارد و این به علت آن است که دیاستازهای موجود در روی پوست من ، به تدریج سلولز پوست را تبدیل به قند می نمایند و نیز به همین علت است که هیچ معده ای از خوردن مویز ناراحت نمی گردد. آب میوه تازه من ، چنانکه از دانه های سالم و تخمیر نشده گرفته شود، از نظر ترکیبات غذایی شباهت زیادی به شیر مادر دارد و می توان آنرا غذای کودکان شیرخوار نمود و اشخاص بزرگ هم می توانند آنرا به جای شیر، بدون احساس ناراحتی نوش جان نمایند و به کمک آن سموم بدن را خارج کنند این آب دارای مقداری قند – تانن – تارتارات دو پتاس – فسفات دو پتاس – مالات دو پتاس – مواد صمغی – مواد سفیده ای – کلسیم – منیزیم و عناصر و عوامل دیگر دارد. برای کم خونی – زیادی اوره – زیادی چربی خون – امراض قلبی سودمند است و بادشکن نیز می باشد – به بیمارانی که قادر به خوردن غذا نیستند، معمولا سرمی تزریق می کنند که مقداری از قند من در آن محلول شده است . در اثر خوردن من معده کاملا تخلیه می شود. ادرار زیاد می گردد و ترشحات صفرا به حالت اعتدال در می آید. در اثر سوزوسازی که از مشخصات من است ، فضولات معده از بین میرود. من از امراض زیر جلوگیری می نمایم ؛ ترش کردن و تخامه نمودن غذا – سوءهاضمه – خونریزی معدی – پیدا شدن سنگ در کلیه و مثانه – مسمومیت جیوه و سرب – بعضی از امراض جلدی – امراض شریانی و وریدی – نقرس – فشار خون – زیاد شدن اوره در خون . من محرک اعمال کبدی هستم و چنانچه آب مرا همراه با شیر خشک به اطفال شیرخوار بدهید، از عوارض شیرخشک روی کبد آنها جلوگیری می نمایم . من هم چاق می کنم و هم لاغر. اشخاصی که احتیاج به لاغر شدن دارند باید صبحانه خود را به من اختصاص دهند و تا ظهر جز من غذای دیگری نخورند و برای چاق شدن ، اشخاص ضعیف البته بایستی میوه ی مرا همراه با نان و غذاهای دیگر میل نمایند. به زنان آبستن بگویید برای سلامتی فرزند آینده ی خود، تا می توانید از میوه من بهره مند شوند. مالیدن من به صورت و پوست ، رنگ آن را روشن می کند و به لطافت و نرمی آن می افزاید. مالیدن تفاله ی من در حمام به بدن ، فواید زیاد دارد و باعث تسکین درد رماتیسم و سیاتیک و نقرس می شود و کرمی که با آب من درست شود، بیش از کرم های دیگر پوست صورت را نرم و لطیف می سازد. برگ درخت من دارای تانن – بی تارتارات دو پتاس – نشاسته – اسید مالیک – یک نوع صمغ – قند – اکزالات دو پتاس – گچ و چند ترکیب شیمیایی مخصوص به خود دارد. این ترکیبات اختصاصی ، در برگهایی که پاییز چیده شوند، زیادتر است . با برگ من دلمه و خیار شور درست می کنند. طعم برگ من کمی گس و ترش است . در طب به عنوان مقوی معده – درمان اسهال مزمن و خون دماغ مصرف می شود. دم کرده بیست و پنج گرم برگ من در یک لیتر آب ، در امراض اسهال – حبس البول و یرقان توصیه شده است و چنانچه با آب دم کرده برگ من چشم را به شویید، آن را ضد عفونی کرده و ورم پلک را فرو می نشاند. در موقعی که درخت مرا هرس می کنند، آبی از سر شاخه های آن بیرون میآید که به اشک معروف است . مایعی است بی رنگ و زلال . این اشک سابقا در امراض جلدی زیاد مصرف داشت ، ولی در طب امروز فقط برای معالجه چشم درد و به صورت کمپرس برای التیام تمام زخم ها به کار می رود.اگر مبتلا به سنگ کلیه و مثانه هستید، هر روز صبح ناشتا یک قاشق از این اشک را بنوشید. شیره ی جوانه های تازه درخت مرا، با کمک الکل گرفته ، به صورت عصاره در آورید و مجددا تقطیر کنید تا سفت شود. این ماده مدر و ضد تشنج است . هسته ی دانه های من دارای تانن بوده ، و قابض است . تولید باد می کند و ادرار را کم می نماید. مخصوصا دانه هایی که از تفاله ی سرکه بدست آید و چنانچه آن را بو بدهند، خاصیت قبض کردن آن زیادتر می شود. پوست میوه ی من کمی دیر هضم و مولد باد است . مالیدن سوزانده ی آن جهت نرمی پوست و کم کردن رطوبت چشم و بیشتر زخم ها مفید است . روغن دانه های من که بوسیله یک حلال گرفته می شود، بهترین روغن جلا بوده ، زود خشک می شود و در نقاشی مصرف دارد. سر شاخه های من و تفاله های سرکه را اگر بسوزانید، زغالی بدست می آید که فوق العاده سیاه بوده و برای نقاشی و آبرنگ های بسیار عالی است .
میوه نارس من که غوره نامیده می شود، و شعرا به آن حصرم می گویند دارای طعمی ترش بوده ، و قابض است و آب آن که آب غوره نام دارد، یکی از چاشنی های مفیدی است که در رژیم لاغری مؤ ثر می باشد – خاکستر شاخه های من اگر به صورت پماد مالیده شود ورم بیضه را فرو می برد، و بواسیر را درمان می کند و اگر خورده شود، سنگ ها را می ریزاند اگر خاکستر چوب درخت مرا حل کرده و پس از صاف کردن غلیظ نمایید، و آن را گرم گرم کمپرس کنید، انواع دمل و کورک را باز کرده ، و معالجه می کند. اگر می خواهید پوست بدنتان نرم و شاداب شود، انگور را له کرده به آن بمالید و پس از خشک شدن ، با آب نیم گرم بشویید.
حال که به فواید من پی بردید، و دانستید که من یک غذای کامل همراه با یک انبار دارو بوده ، و آنچه بدن شما لازم دارد در وجود من جمع است ، از شما یک سؤ ال دارم : آیا انصاف است که میوه ی مرا گندانده و به صورت دشمن سلامتی انسان در آورده و یاختهای بدن خود را با آن مسموم و کبد خود را خراب نمایید؟! من خلاصه ای از تشعشعات خورشیدم . ارزش مرا بدانید و مرا به صورت زهر در نیاورید. من دو برابر گوشت به بدن شما حرارت می دهم . من یکی از بهترین غذاهای مقوی بوده ، مزاج را معتدل می نمایم . خون را صاف می کنم و خون صالح می سازم . جهت تقویت کلیه و از بین بردن سوخته ی اخلاط مفید می باشم سینه و ریه را اصلاح می کنم ، برای معده های مرطوب و خونی ضرر دارم ، مگر آن که مرا با زیره میل نمایید. سوخته ی دانه های من برای جراحات و جلای بینایی و آبریزش چشم مفید است . پوست میوه من در معده های ضعیف دیر هضم است . اگر معده ای ضعیف دارید، از آب من یا کشمش استفاده کنید – اگر مقداری از میوه ی مرا در روغن زیتون جوشانده ، و صاف کنید و بر روی پوست صورت و بدن بمالید، معنی نرمی و لطافت را خواهید دانست . به کسانی که با خوردن آب گندیده من خود را از نعمت سلامتی محروم کرده اند، به بانوانی که با خوردن قرص های ضد بارداری کلیه و کبد خود را تباه ساخته اند، بگویید انگور بهترین دوست شماست . تا می توانید از این میوه بهشتی تناول کنید و با این اکسیر بهی بخش پلیدی ها را از خود دور نمایید – خوشبختانه زبان خوراکی ها مخالف تنظیم خانواده نیست و چنانچه دیدید، کوشیده است در چهارچوب سلامت ، شما را با خوراکی های مفیدی که دارای هورمون های گیاهی و بی ضرر هستند آشنا ساخته و خواهد ساخت به کسانی که منکر تاءثیر خوراکی ها در جنسیت نطفه هستند و نمی داند ساختمان هر شیئی و موجودی با مصالح اولیه آن مربوط است بگویید که خوردن من خون و ترشحات رحم را قلیایی کرده و کوروموزمهای ماده را از بین می برد. شرح مفصل این موضوع را جای دیگر از زبان خوراکی ها خواهید شنید و بر شما ثابت خواهد شد که زبان خوراکی ها چشمه ی بی زوالی است که با اقیانوسی از تجربیات هزاران ساله ی دانشمندان ایرانی مربوط بوده ، و با استفاده از کشفیات و تحقیقات جدید علمی به شما عرضه می شود.آب غوره ضد نقرس ضد رماتیسم و قاعدگی آور است .

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید