روغن یا کره گیاهی : یک قاشق غذاخوری
پیاز قرمز : نصف خرد شده فلفل دلمه ای قرمز ، سیر و سیب زمینی خرد شده : دو قاشق غذا خوری ذرت کنسرو شده : سیصد گرم گل کلم : پنجاه گرم پنیز پیتزا : ۷۵ گرم گشنیز تازه : به مقدار لازم نمک و فلفل : به مقدار دلخواه شیر : ششصد سی سی آرد : سه قاشق غذا خوری طرز تهیه :ابتدا روغن را در ظرف مربوطه گرم کرده ، پیاز و فلفل دلمه ای ، سیر و سیب زمینی را برای دو الی سه دقیقه در آن تفت می دهیم . سپس به آن آرد را آضافه کرده ، بعد از این که آرد را اضافه کردید ، شیر را پس از سی ثانیه گرم کردن ، داخل آن می ریزیم و پس از آن گل کلم و ذرت را هم اضافه کرده ؛ مخلوط را جوشانده و حرارت را کم می کنیم تا برای مدت بیست دقیقه سبزیجات ترد شود . آن گاه پس از این مرحله و چند دقیقه قبل از کشیدن پنیر پیتزا را به آن اضافه می کنیم .
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.