گوشت گوسفند ۵۰۰ گرم
نخود ۸۷.۵ گرم لوبیا ۸۷.۵ گرم ادویه ۱ قاشق مرباخوری زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری نمک قدری غوره ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد سیب زمینی ۳۷۵ گرم رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوریطرز تهیه : گوشت گوسفند معمولا ماهیچه و گوشت سینه را با مقداری دنبه قطعه قطعه کرده با نخود و لوبیا و یک پیاز در دیگ آبجوش بار کنید . همینکه به اندازه کافی پخته شد ، کفهای روی آبگوشت را جمع نموده و دور بریزید . سپس مقداری زرد چوبه و نمک در آبگوشت ریخته ، سیب زمینی ها را پوست کنده در آن بریزید . برای خوش طعم کردن آبگوشت ۲۰۰ گرم غوره در آبگوشت بریزید . بعد از ۲۰ دقیقه به سر میز ببرید .
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.