آش جو

آش جو

  
جو پوست گرفته  ۰.۵ کیلو
برنج  ۲۵۰ گرم
کشک  ۷۵۰ گرم
تره فرنگی  ۷۵۰ گرم
جعفری ساطوری شده  قدری
پیاز  قدری
لبو  ۱ کیلوطرز تهیه :
اول جو را بار کرده پس از یکساعت ، برنج و سبزی را بریزید و بگذارید روی آتش ملایم پخته شود ،سپس پیاز را حلقه حلقه نموده آنرا با نمک و فلفل و زرد چوبه کمی  سرخ نموده در آش بریزید همینکه آش خوب پخته شد ، کشک سائیده را بر آن افزوده دیگ را بر زمین بگذارید .
بعد لبوی پخته را بقطعات ریز بریده بهمراه نعناع داغ روی آش بریزید.
 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا