جو پوست گرفته ۰.۵ کیلو برنج ۲۵۰ گرم کشک ۷۵۰ گرم تره فرنگی ۷۵۰ گرم جعفری ساطوری شده قدری پیاز قدری لبو ۱ کیلوطرز تهیه : اول جو را بار کرده پس از یکساعت ، برنج و سبزی را بریزید و بگذارید روی آتش ملایم پخته شود ،سپس پیاز را حلقه حلقه نموده آنرا با نمک و فلفل و زرد چوبه کمی سرخ نموده در آش بریزید همینکه آش خوب پخته شد ، کشک سائیده را بر آن افزوده دیگ را بر زمین بگذارید . بعد لبوی پخته را بقطعات ریز بریده بهمراه نعناع داغ روی آش بریزید.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.