اسکالوپ گوشت

اسكالوپ گوشت

مواد لازم:گوشت گوساله: به میزان دلخواهروغن: به مقدار لازمفلفل سیاه و نمک: کمیآبلیمو: کمیطرز تهیه:این خوراک از قطعات کم‌چربی و نازک گوساله که به شکل ورق ورق بریده شده، تهیه می‌شود باید رگ و ریشه گوشت خوب گرفته شود. وقتی که گوشت را به شکل ورقه‌ورقه بریدید، باید با گوشت‌کوب، آن را بگویید و چند ساعت بگذارید تا بیات شود، البته باید به آن نمک و فلفل سیاه هم اضافه کنید. روغن را داغ کرده و گوشت را در آن می‌ریزیم تا به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه خوب سرخ شود. در اواخر سرخ شدن در صورت تمایل چند قطره آبلیمو به آن اضافه کنید. گوشت که سرخ شد، آن را از ماهیتابه خارج می‌کنیم تا اینکه سرد و روغن آن گرفته شود. این خوراک گوشت را می‌توانید با برنج و سیب‌زمینی سرخ کرده میل کنید، ضمن اینکه اگر پیاز را با جعفری خرد شده مخلوط کنید، مکمل خوشمزه‌ای است .

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید