مرغ بلورین

مرغ بلورین

مواد لازم برای ۶ نفر :
 
سینه ی مرغ بدون پوست ۶ عددکرفس ۴ شاخه کوچکنمک و فلفل سیاه نکوبیده به مقدار لازمپودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری (۲۴ گرم )آب یک دوم پیمانه (۷۵ گرم)سس مایونز ۲ پیمانه (۴۰۰ گرم)خامه ی پاستوریزه ۲ قاشق غذاخوریآب لیمو ۲- ۱ قاشق غذاخوریفلفل دلمه ای قرمز و زرد از هر کدام ۱ عدد کوچکمواد لازم برای تهیه ی ژله :پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوریآب ۲ پیمانه (۳۰۰ میلی گرم)شکر یک چهارم پیمانه (۴۵ گرم)زعفران آب شده مقداری
روش تهیه ی سینه ی مرغ بلورین :سینه ی مرغ را با کرفس، نمک ، فلفل سیاه و مقداری آب بپزید. پودر ژلاتین را با یک دوم پیمانه آب روی بخار آب حل کنید. در این فاصله سس مایونز، خامه، آب لیمو، نمک و فلفل را مخلوط کنید و ژلاتین حل شده و رقیق را به آن اضافه نمایید. سینه ی مرغ پخته شده و سرد را روی توری قرار دهید و سس آماده را روی آن بریزید.سطح و اطراف سینه ی مرغ را به سس آغشته کنید و با برشی از فلفل دلمه ای رنگی روی آن را تزئین نمایید. البته تا زمانی که سس کاملاً بسته نشده، روی مرغ را تزئین کنید، در غیر این صورت فلفل دلمه ای روی آن نمی چسبد. سپس در یخچال قرار دهید تا کاملاً بسته شود. سینه ی مرغ را با ژله ی آماده و مقداری سبزی معطر تزئین و سرو نمائید.روش تهیه ی ژله :پودر ژلاتین را با یک دوم پیمانه آب مخلوط کنید و روی بخار آب(روش بن ماری) قرار دهید تا حل شود.بقیه ی آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود.ژلاتین حل شده را به آب و شکر اضافه نمایید.سپس از روی حرارت بردارید و زعفران را اضافه کنید و مواد را در ظرف لبه دار ۲۵ سانتی متری بریزید و به مدت ۵-۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله بسته شود.ژله ی بسته شده را به صورت لوزی یا چهار گوش برش دهید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
پیمایش به بالا