پلو اروپایی

پلو اروپایی

مواد لازم :  
برنج  ۷۵۰ گرممیگو تاره  ۴۰۰ گرمگوشت سینه مرغ بدون پوست  ۴۰۰ گرمروغن  ۲۵۰ گرمفلفل سبز دلمه ای  ۲ عددفلفل قرمز دلمه ای  ۲ عددپیاز ریز سفید  ۲۵۰ گرمرب گوجه فرنگی  ۲ قاشق سوپخوریپودر کاری  ۱ قاشق سوپخوریفلفل  قدرینمک  قدریطرز تهیه :برنج را مطابق دستور کته ساده طبخ و یا پلوی آبکشی آبکش مینمائیم فلفل ها را بشکل مکعب خرد مینمائیم پیاز را پوست میکنیم ، فلفل و پیاز را در نصف از روغن سرخ میکنیم ( بقیه روغن برای طبخ برنج است ) بعد رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب حل میکنیم داخل فلفل میریزیم نمک و فلفل و کاری را اضافه میکنیم میگذاریم کمی بجوشد بعد مرغ یا میگوی پخته شده را داخل آن میریزیم و هم میزنیم ، وقتی آب آن کمی کشیده شد برنج را به شکل دایره در دیس گردی میکشیم و مواد فلفل و مرغ را وسط آن میریزیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافیست .

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
پیمایش به بالا