مغز دانهها غنی از مواد مغذی است و به عنوان یک میان وعده مغذی استفاده میشوند اما نباید در مصرف آنها زیادهروی کرد.
دکتر پیام فرحبخش، متخصص تغذیه گفت: آجیلها ارزش غذایی بالایی دارند، اما نباید در مصرف آنها زیادهروی کرد.
وی گفت: مغز دانهها غنی از مواد مغذی مثل کلسیم، فسفر، منیزیم و آهن هستند و میتوان از آنها به عنوان یک میان وعده مغذی استفاده کرد. وی با بیان اینکه آجیلها چربی بالایی دارند، افزود: این مواد کالری بالایی دارند به همین دلیل افرادی که در معرض چاقی، دیابت و بیماریهای قلبی هستند باید با احتیاط بیشتری از این مواد استفاده کنند. فرحبخش تصریح کرد: توصیه میشود از آجیل بینمک و خام برای ایام نوروز استفاده شود زیرا نمک موجود در آجیل شور باعث افزایش فشار خون میشود و خطر سکته قلبی را افزایش میدهد. این متخصص تغذیه ادامه داد: تخمهها نیز از منابع غنی ویتامینE هستند اما با این وجود مصرف بیش از حد آنها میتواند باعث افزایش وزن، چربی و فشارخون شود.
وی در پایان توصیه کرد: حدالامکان از آجیلهای بستهبندی شده استفاده کنیم و از سلامت و تازگی آنها مطمئن باشیم. برای این منظور بهتر است فروشگاههای معتبر را برای خرید آجیل شب عید انتخاب کنیم و اگر علائم کپکزدگی در مغزها را دیدیم از خرید آنها خودداری و در نهایت بهتر است که از انواع بینمک آن استفاده کنیم.
آجیل بسته بندی خریداری کنید
- تیر ۲۴, ۱۳۹۲
- ۰۰:۰۰
- بدون نظر
- تعداد بازدید 99 نفر
- برچسب ها : آجیل, بسته بندی, بهداشت و سلامت, پزشکی و بهداشت عمومی, خشکبار, مغزدانه ها