بیسکویت پرتقالی

بيسکويت پرتقالي

مواد لازم:
کره نرم شده ۱۱۵ گرمپودر شکر یک لیوانزرده تخم مرغ ۲ عددآب پرتقال تازه ۱ قاشق غذا خوریرنده پوست پرتقال ۱ قاشق غذا خوریآرد ساده ۲۰۰ گرمآرد ذرت ۱ قاشق غذاخورینمک یک چهارم قاشق چایخوریبکینگ پودر ۱ قاشق چایخوریطرزتهیه: 
شکر و کره را با هم مخلوط می کنیم و با همزن برقی آنقدر می زنیم تا رنگ آن روشن شود و پُـف کند. سپس زرده تخم مرغ، آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را می افزاییم و مخلوط می کنیم تا به صورت یکنواخت درآید.در ظرفی دیگر آرد ساده، آرد ذرت، نمک و بکینگ پودر را با یکدیگر مخلوط کرده والک می کنیم. آنگاه مخلوط حاصل را به مخلوط اول (که طرز تهیه آن در بالا آمد)، اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم تا به صورت خمیر در آید.خمیر را در یک کاغذ روغنی می پیچیم و به مدت ۲ساعت در یخچال نگهداری می کنیم. بعد از این مدت خمیر را از یخچال بیرون می آوریم و از خمیر به اندازه های یک قاشق سوپخوری برمی داریم و گلوله کرده و بر روی کاغذ روغنی( کاغذ روغنی را در سینی فر انداخته و آن را چرب می کنیم) با فاصله ۳ تا ۵ سانتی متر می چینیم.سپس خمیر گلوله شده را فشار می دهیم تا مسطح شود. آنگاه سینی را در فری که از قبل با درجه حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۱۰- ۸ دقیقه قرار می دهیم تا بیسکویت ها طلایی شوند. بعد از پخت، بیسکویت ها را از فر بیرون می آوریم و روی تور سیمی قرار می دهیم تا خنک شوند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا