بیسکویت نمکی

بیسکویت نمکی

مواد لازم:خامه=۲/۱ پیمانهشیر=۲/۱ پیمانهنمک=۲/۱ قاشق مرباخوریآرد=۱و ۴/۳ پیمانهبیکینگ پودر=۳ قاشق مرباخوریطرز تهیه:خامه و شیر را در ظرف گودی با همزن دستی بزنید تا یکدست شود. بعد نمک را اضافه کرده و دوباره هم بزنید.مواد خشک را در ظرف دیگری با هم الک کنید.(۳ بار این کار را انجام دهید)و به مایه بالا اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری یکنواخت بدست آید. به طور متوالی از این خمیر به اندازه یک قاشق سوپخوری برداشته،گلوله کنید و در سینی فر چرب شده قرار دهید و در فری که از قبل با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم شده،به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بگذارید؛تا زمانی که پخت کامل صورت گیرد و کمی طلایی شود. شیرینی ها را از فر خارج کنید و روی پنجره سیمی خنک کنید.شیرینی ها آماده سرو می باشند

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا