روزی یک بار روی سماور و کتری، پارچه مرطوب بکشید و با حوله نرم، خشک کنید، در مورد سماور برقی جهت انجام این کار حتماً دو شاخه سماور را از پریز بیرون بکشید.
برای از بین بردن جرم آهکی داخل سماور و کتری مخلوطی از سرکه و آب را به نسبت مساوی در آن بریزید و به مدت نیم ساعت بجوشانید، خواهید دید که جرمها از دیواره کنده خواهد شد. روش دیگر برای از بین بردن جرم آهکی این است که چند دقیقه سماور یا کتری را بدون آب حرارت دهید، سپس داخل آن را با آب سرد پر کنید. آب و جرمهای جدا شده را خالی کرده و داخل آن را بشویید.
روی پیشخوان کابینت و سایر وسایلی که در آشپزخانه هستند با یک محلول ملایم و ساده ضد عفونی شوند. برای تمیز کردن کارد و چنگال میوه خوری هرگز آنها را در آب خیس نکنید و همراه ظرفهای دیگر شستن آن را به بعد موکول نکنید، زیرا تیغه و دسته آن زیبایی خود را پس از مدتی از دست خواهد داد. پس از هر بار استفاده آن را با آب ولرم و مایع ظرفشویی و اسکاچ نرم شستشو دهید و بلافاصله بهطور کامل خشک کنید.
از آنجا که بر اثر رطوبت، گرما و تاریکی در جاهای مختلف قارچ رشد میکند و باعث بیماری میشود باید هر چند وقت یک بار روی پیشخوان کابینت و سایر وسایلی که در آشپزخانه هستند با یک محلول ملایم و ساده ضد عفونی شوند.
برای تهیه این محلول مقداری آب گرم را در ظرفی بریزید و در آن یک قاشق چایخوری جوش شیرین ریخته سپس به آن یک قاشق غذاخوری صابون مایع و یک قاشق الکل سفید اضافه نمایید. حال با یک ابر این محلول را به روی سطوح مختلف بکشید. چند دقیقه صبر کنید و با شستن همان ابر مواد را روی سطوح کاملاً پاک کنید و بلافاصله با استفاده از یک پارچه نخی که آب را خوب به خود جذب کند روی تمام سطوح را کاملاً خشک کنید، چرا که رطوبت عامل ایجاد قارچ، کپک و رشد باکتریهاست. جهت انجام این کار میتوانید از ۷۲ پیمانه بوراکس که آن را در یک گالن آب داغ ریختهاید هم استفاده کنید
خانه دوم خانمها
- بهمن ۱۸, ۱۳۹۴
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 126 نفر
- برچسب ها : آشپزخانه, تميز كردن آشپزخانه, خانم هاي خانه دار, فوت کوزه گری, نکات خانه داری