مواد لازم برای شیرینی شکری
کره
۱۲۵ گرم
پودر شکر
نصف پیمانه
وانیل
یک هشتم قاشق چایخوری
تخم مرغ
یک عدد
آرد
۲۵۰ گرم
بکینگ پودر
نصف قاشق چایخوری
شکر و پودر پسته
به مقدار لازم برای تزیین
طرز تهیه شیرینی شکری
کره و پودر شکر را می زنیم تا کاملا نرم و سفید شود، تخم مرغ و وانیل را اضافه می کنیم مجددا می زنیم، سپس آرد و بکینگ پودر را ریخته و هم می زنیم تا خمیر یکنواختی بدست بیاید، خمیر را با وردنه باز می کنیم و قالب می زنیم.
سپس روی آن شکر و پودر پسته می پاشیم و در فر ۱۷۵ درجه به مدت ۱۵ دقیقه می پزیم.
نوش جان