مواد لازم برای مینی شکلات های فندقی :
شکلات تخته ای (سفید یا قهوه ای)
۲۰۰ گرم
فندق
به میزان لازم
پودر نارگیل
به میزان لازم
پودر پسته
جهت تزئین
طرز تهیه مینی شکلات های فندقی :
شکلات های تخته ای را به روش بن ماری (ذوب کردن روی بخار آب) آب کنید و اجازه دهید از گرمای آن کاسته شود. بهتر است دمای شکلات مایع، پشت دست را نسوزاند. سپس فندق ها را یکی یکی در شکلات آب شده فروکرده و با وسیلهی مناسب، پس از گذشت چند دقیقه خارج کنید.
فندق های آغشته به شکلات را درون قالبی نچسب بگذارید و به مدت ۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی خود را بگیرد. سپس از یخچال خارج کرده و آن ها را به پودر نارگیل آغشته کنید. پودر نارگیل، پوششی سفید رنگ و عطر و طعمی دلچسب و دوست داشتنی را به شکلات های فندقی خواهد بخشید و لذتی به یاد ماندنی را هنگام سرو به ارمغان خواهد آورد. برای ماندگاری بیشتر، آن ها را در یخچال نگهداری کنید.
نوش جان