طرز تهیه مینی شکلات های فندقی

طرز تهیه مینی شکلات های فندقی

مواد لازم برای مینی شکلات های فندقی :

 شکلات تخته ای (سفید یا قهوه ای)
 ۲۰۰ گرم
فندق 
به میزان لازم 
 پودر نارگیل
به میزان لازم 
پودر پسته
 جهت تزئین

طرز تهیه مینی شکلات های فندقی :

شکلات های تخته ای را به روش بن ماری (ذوب کردن روی بخار آب) آب کنید و اجازه دهید از گرمای آن کاسته شود. بهتر است دمای شکلات مایع، پشت دست را نسوزاند. سپس فندق ها را یکی یکی در شکلات آب شده فروکرده و با وسیله‌ی مناسب، پس از گذشت چند دقیقه خارج کنید.

فندق های آغشته به شکلات را درون قالبی نچسب بگذارید و به مدت ۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی خود را بگیرد. سپس از یخچال خارج کرده و آن ها را به پودر نارگیل آغشته کنید. پودر نارگیل، پوششی سفید رنگ و عطر و طعمی دلچسب و دوست داشتنی را به شکلات های فندقی خواهد بخشید و لذتی به یاد ماندنی را هنگام سرو به ارمغان خواهد آورد. برای ماندگاری بیشتر، آن ها را در یخچال نگهداری کنید.

نوش جان

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا