طرز تهیه کیک کرامبل سیب

طرز تهیه کیک کرامبل سیب

مواد لازم برای کیک کرامبل سیب :

 آرد
۲ لیوان دسته دار فرانسوی 
 تخم مرغ
۳ عدد 
 کره
۱۰۰ گرم 
 روغن مایع
۲ قاشق غذاخوری 
 ماست شیرین
۲/۳ لیوان 
 شکر
 ۱ لیوان سرخالی
 تخم مرغ
۳ عدد 
 بکینگ پودر
۱ قاشق سرصاف

مواد لازم برای تهیه کرامبل :

سیب پوست کنده و اسلایس شده 
۲ عدد 
 بیسکوئیت ساقه طلایی
 ۱ بسته
 پودر دارچین
 ۱ قاشق غذاخوری
 شکر
۲ قاشق غذاخوری 
 نسکافه فوری
 ۱ قاشق غذاخوری
 کره
 ۵۰ گرم

طرز تهیه کرامبل :

ابتدا بیسکوییت ها را پودر کنید و با بقیه مواد خشک مخلوط کنید سپس کره که به دمای محیط رسیده را با نوک انگشتانتان به خرد مواد بدهید یا داخل مخلوط کن بریزید. سیب ها را اسلایس کنید و کنار بگذارید.

طرز تهیه کیک کرامبل سیب :

ابتدا کرده که به دمای محیط رسیده را با شکر ۵-۶ دقیقه هم بزنید سپس روغن مایع را اضافه کنید بعد تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و هم بزنید سپس ماست اضافه کنید و دوباره هم بزنید آرد با بکینگ پودر الک کرده به مایع کیک اضافه کنید.

داخل قالب را با روغن چرب کنید و کف قالب کاغذ روغنی بگذارید نصف مواد کیک را بریزید بعد سیب های اسلایس شده را داخل شکر بزنید و سپس روی مواد کیک بچینید از مواد کرامبل روی سیب بریزید و صاف کنید. بقیه مایع کیک را روی مواد کرامبل پخش کنید و بقیه مواد کرامبل را روی مایع کیک بریزید و داخل فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۴۵ دقیقه بگذارید.

نکته :

* مواد این کیک نسبت به مواد کیک های دیگر سفت است و لایه رویی مواد کیک با حوصله پخش کنید تا همه ی قسمت کیک یکسان در بیاید.

*ماست باید پرچرب و بدون آب و شیرین باشد.

*می توانید پودر نسکافه را حذف کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا