مواد لازم:شکر یک فنجاننان بستنی خرد شده یک فنجانآبلیمو ۱/۴ فنجانکنجد دو قاشق غذاخوری طرز تهیه:شکر را در آبلیمو ریخته و مخلوط کنید آنگاه نان بستنی خرد شده را افزوده و خوب به هم بزنید تا خمیر به دست آید سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید کمی سرد شود. بعد خمیر را به شکل توپی در آورده و روی آن کنجد بریزید و پس از سرد شدن میل کنید.این شیرینی کم ترش می باشد و مخصوص نواحی شرق گیلان است.
لیلاکو
- اسفند ۲۷, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 104 نفر
- برچسب ها : آشپزی, فوت کوزه گری, کیک و شیرینی, گیلان, لیلاکو, نان بستنی