مربای بهار نارنج از جمله مرباهای فصلی خوشعطروطعم است که خوردن آن نهتنها همراه کره یا خامه بسیار میچسبد بلکه آن را میتوانید با چای بهعنوان عصرانه نیز میل کنید و از طعم خوشمزه آن لذت ببرید.مواد لازم:
-گل بهار نارنج؛ یک کیلوگرم-شکر؛ یک کیلوگرم-آبلیمو ترش؛ ۲قاشق سوپخوریروش تهیه:۱ -با توجه به اینکه بهار نارنج دارای طعم و مزه تلخی است، ابتدا باید با جوشاندن پیدرپی این تلخی را از بین ببرید. پس ابتدا شکوفههای بهار نارنج را در مقداری آب ریخته و بگذارید نیم ساعت بجوشند، سپس آنها را داخل سبدی آبکش کنید. این کار را دو تا سه بار تکرار کنید و بعد آنها را بهمدت ۲۴ ساعت در آب سرد خیس کنید. در این فاصله نیز آب آنها را یکی دوبار عوض کنید. به این ترتیب، دیگر تلخی بهار نارنج کاملا گرفته میشود.۲ – شکر را همراه ۳پیمانه آب در قابلمهای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا در اثر جوشیدن، شکر در آب حل شود. سپس بهارنارنج را به محلول آب و شکر اضافه کنید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا مربا قوام آید.نکته: اگر میخواهید شکوفههای بهارنارنج حالت ترد داشته باشند، میتوانید آنها را پیش از پختن، چند ساعت داخل آب و آهک خیس کنید، بعد از چند بار آبکشی مراحل پخت را انجام دهید.
مربای بهار نارنج
- دی ۴, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 87 نفر
- برچسب ها : آشپزی, بهار نارنج ، مزه تلخ ، آهک, فوت کوزه گری, نوشیدنی و دسر