مصرف یکبار مصرفها
استفاده از ظروف یکبار مصرف در ماه رمضان رونق بیشتری پیدا میکند. درباره استفاده از این ظروف باید به این نکته توجه کرد که عرضه انواع مواد خوراکی مانند شیر داغ، شیرکاکائوی داغ، آش، حلیم، شلهزرد، چای و… در این ظروف، موجب ترکیب شدن ذراتی از ظرف با ماده غذایی میشود که در بافتهایی از بدن مانند استخوانها و کبد انباشته میشوند و متأسفانه به ایجاد برخی بیماریها و انواعی از سرطانها کمک میکنند.
در مورد این ظروف لازم است به این نکته اشاره شود که نوع شفاف و بیرنگ آن، فقط برای غذاهای سرد مناسب بوده و نباید از آن برای نوشیدنیها و غذاهای داغ استفاده کرد. ظروف یکبار مصرف سفید و فومدار نیز برای خوراکیهای سرد، گرم و مرطوب مناسب است نه برای غذاها و نوشیدنیهای داغ مانند آش، چای و قهوه که دمای بالایی دارند.