مواد لازم:
یک عدد موزیک عدد گلابییک فنجان و نیم ماست کم چربیک چهارم فنجان عسل دو قاشق مرباخوری وانیل
طرز تهیه:
در یک قابلمه کوچک آب ریخته و آن را بجوشانید و تا زمانی که آب به جوش آید در ظرفی دیگر آب و یخ بریزید. پس از این که آب به جوش آمد گلابی را در آب جوش انداخته و پس از چند ثانیه آن را خارج ساخته و داخل ظرف آب و یخ قرار دهید. پس از گذشت دو دقیقه، پوست گلابی را کنده و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید و به همراه موز که از قبل آن را قطعه قطعه کرده اید در یک ظرف پلاستیکی ریخته و به مدت هشت ساعت در فریزر قرار دهید. ماست، عسل و وانیل را در مخلوط کن ریخته و صبر کنید تا بخوبی با یکدیگر مخلوط شوند. قطعات میوه را به مواد درون مخلوط کن اضافه کرده تا مواد با یکدیگر مخلوط شوند. سپس آن را به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید و بعد از آن میل کنید.
معجون میوه
- دی ۱۷, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- بدون نظر
- تعداد بازدید 81 نفر
- برچسب ها : آشپزی, فوت کوزه گری, گلابی, ماست, معجون, موز, نوشیدنی و دسر