دکتر ناصر ابراهیمی دریانی، متخصص بیماری های گوارشی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: چای و قهوه به خاطر دارا بودن ماده تئین نشاط آور است ولی مصرف آن برای برخی از افراد توصیه نمی شود
وی ادامه داد: در افرادیکه سنگ کلیه دارند خصوصا کسانی که سنگ کلیه اگزالاتی دارند مصرف زیاد چای خطرناک است و اگر چه مصرف چای مدر است ولی باید از خوردن آن خودداری کند.
وی افزود: همچنین کسانی که دچار کم خونی هستند نباید بلافاصله بعد از خوردن چای بنوشند و لازم است مدت زمانی را صبر کنند.
دریانی خاطر نشان کرد: اگر چه خوردن قهوه در ایران زیاد رایج نیست اما خوردن روزانه یک فنجان قهوه برای جلوگیری از خشک شدن کبد و سنگ کیسه صفرا بسیار مفید است.
نکاتی جالب در مورد مصرف چای و قهوه
- آذر ۲۹, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 254 نفر
- برچسب ها : بهداشت و سلامت, تغذیه, چای, قهوه, نوشیدنی ها