پذیرائی صبحانه

پذيرائي صبحانه

برای روی میز صبحانه میتوان از سفره بزرگ قشنگ دست دوزی شده و یا از دستمالهای مخصوص زیر بشقاب که بطرز زیبائی گلدوزی شده باشد استفاده کرد. وسط میز را میتوان یک سبد میوه فصل یا گلدانی پر از گل قرار داد. برای هر نفر بشقاب و کارد و چنگال و قاشق لازم است و باین طرز باید قرار داده شود : بشقاب مقابل صندلی و جلوی بشقاب کارد و چنگال کره خوری و سمت چپ بشقاب چنگال دسر خوری و سمت راست آن کارد و قاشق مربا خوری . قاشق چایخوری در نعلبکی زیر فنجان و حوله یا دستمال کوچک مابین بشقاب و نعلبکی فنجان و یا سمت چپ بشقاب قرار میگیرد ، در هتلها منظم فنجان را قبلا گرم میکنند و هنگام صرف صبحانه روی نعلبکی قرار میدهند و در منازل ممکن است سرویس چای یا  فنجانها برابر خانم خانه قرار بگیرد و او برای هر مهمان شخصا چای بریزد و مقابل مهمانها بگذارد . ظرفهای محتوی شکلات و قند ممکن است بوسیله مهمانها دست به دست دور میز بگردد و هرکس برای خود بردارد ، کره و مربا و عسل در ظرفهای مخصوص و متعدد مجهز با کارد و قاشق و نمکدانها وسط میز باید قرار داده شود نان ( تست ) یا ساده در ظرفهای مخصوص لای دستمال باید سر میز گذاشته شود ممکن است نان را سر میز ( تست ) کرد در این صورت باید از دستگاه مخصوص تستر استفاده کرد و دستگاه را روی میز کوچک نزدیک میز صبحانه قرار داد و نانها را برشته کرد ، قطعی است که ممکن است در اغلب موارد پذیرائی تشریفاتی نباشد ولی سهل انگاری هم نباید بشود. در گردشهای دسته جمعی و پیک نیک و مسافرتهای ییلاقی بکار بردن تشریفات جایز نیست در این مواقع از ظرفهای ساده و معمولی و سفره و دستمالهای گلدار رنگین استفاده مینمایند .

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
به بالا بروید