پن کیک انگلیسی

پن کیک انگلیسی

پن کیک یا کیک ماهیتابه ای میشه گفت همون خاگینه خودمونه که توش شیر هم هست. پن کیک ها تو نقاط مختلف دنیا به روشهای مختلفی درست میشن ، پن کیک تو آمریکا به عنوان یه صبحونه سرو میشه. قدیمترها تو کشورهای انگلستان، ایرلند، استرالیا و کانادا رسم بوده که تو سه شنبه اعتراف (آخرین روز قبل از آغاز مراسم چهل روزه پرهیز و روزه) حتماً پن کیک به عنوان یه خوراک مغذی و تقویتی مصرف بشه.

مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر:نصف لیوان آرد گندمنصف لیوان شیریک عدد تخم مرغدو تا سه قاشق غذا خوری روغن آفتابگردان

طرز تهیه :تخم مرغ رو روی آرد می شکنیم و آروم هم می زنیم تا کاملاً جذب آرد شه. بعد شیر رو اضافه می کنیم و همچنان آروم آروم هم می زنیم. خواهی نخواهی یه مقدار از آرد گلوله گلوله میشه، کاری به کارش نداشته باشید. خمیری رو که درست کردید بذارید یکی دو ساعت تو یخچال بمونه. بعد روغن رو تو ماهیتابه داغ کنید (نه اونقدر که روغن بسوزه) و یه کم از اون شله خمیری که درست کردید بریزید روش. همچین که یه طرفش گرفت، برش گردونید تا اون ورشم سرخ شه. و بعد پن کیک بعدی و بعدی … پن کیکها رو می تونید با عسل نوش جان کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا