نتایج یک مطالعه که به تازگی انجام شده است نشان می دهد که کاهش مصرف نمک، خطر مرگ میر ناشی از بیماری های عروق قلبی را تا ۴۰ درصد کاهش می دهد.محققان انگلیسی در مطالعه ای متوجه شدند که کاهش میزان مصرف نمک در غذاهای روزانه خطر مرگ و میر ناشی از عروق قلبی را کاهش می دهد.محققان دانشگاه کویین ماری در لندن در این مطالعه عادات غذایی و زندگی ۳۱ هزار و ۵۰۰ انگلیسی از سال ۲۰۰۳ که توصیه های ملی برای کاهش مصرف نمک در غذاها آغاز شد تا سال ۲۰۱۱ تجزیه و تحلیل کردند.محققان متوجه شدند که طی ۱۰ سال استفاده از نمک در غذاها ۱۵ درصد کاهش یافت و در این مدت موارد مربوط به مشکلات عروق مغزی ۴۲ درصد و موارد مشکلات عروق قلبی یا کرونر ۴۰ درصد کاهش یافته است.در حال حاضر مصرف روزانه نمک در انگلیس به طور متوسط ۴.۱ گرم کاهش یافته است. دکتر فنگ جی هی متخصص عروق که در این مطالعه شرکت داشته است می گوید: کاهش مصرف نمک سبب شده است میزان مرگ و میر ناشی از مشکلات عروقی که در سال ۲۰۰۳ بیش از ۱۳۴ در هر ۱۰۰ هزار نفر بود در سال ۲۰۱۱ به ۷۸ در ۱۰۰ هزار نفر برسد.وی افزود: در همین مدت میزان مرگ و میر ناشی از بیماری های کرونری(عروق قلبی) هم از ۲۳۲ به ۱۳۹ در هر ۱۰۰ هزار نفر کاهش یافت.محققان توصیه می کنند که در رژیم غذایی خود از محصولات تازه ای که فرآوری نشده اند استفاده کنیم و از خوردن مواد غذایی فر آوری شده صنعتی که نمک بسیار زیادی دارند ، پرهیز کنیم.
نتایج این مطالعه در نشریه BMJ Open منتشر شده است.