مواد لازم برای ۶ نفر :
آرد گندم سفید= 200 گرمشکر =۱۵۰ گرمتخم مرغ= 2 عددکره پاستوریزه= 100 گرمموز رسیده =۱ عدد بزرگبیکینگ پودر =۲ قاشق چای خورینمک= یک هشتم قاشق چای خوریجوز هندی= یک هشتم قاشق چای خوریدارچین و زنجبیل= از هر کدام یک چهارم قاشق چای خوریخامه پاستوریزه= 175 گرموانیل= یک هشتم قاشق چای خوری
مواد لازم برای روی کیک :
پودر شکر ۱۱۵ گرمآب لیموی تازه ۵-۴ قاشق غذاخوری
روش تهیه :
کره و شکر را با همزن برقی به مدت ۵-۴ دقیقه بزنید. سپس تخم مرغ را یکی یکی به همراه وانیل اضافه کرده و به زدن ادامه دهید تا مخلوط لطیف شود. سپس خامه و موز له شده را به مخلوط اضافه کنید. آرد را همراه با بیکینگ پودر، نمک ، جوز هندی ، دارچین و زنجبیل الک کرده و کم کم به مایه بالا اضافه کنید . همه مواد را با هم مخلوط کرده در قالب کیک که از قبل چرب شده و روی آن آرد پاشیده اید بریزید. سپس قالب را در طبقه وسط فر که از قبل با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۴۵-۴۰ دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد و روی آن طلایی شود. سپس از فر خارج نموده اجازه دهید کیک کمی خنک شود و از قالب جدا کنید.
روش تهیه رویه کیک :
ابتدا پودر شکر را در یک ظرف بریزید. سپس آب لیمو را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکدست شود ( اگر لازم بود مقدار بیشتری آب لیمو اضافه کنید). سپس لعاب را روی کیک سرد شده ریخته و اجازه دهید کمی خودش را بگیرد و روی آن یک لایه نازک تشکیل شود. سپس کیک را برش دهید و سرو نمایید
کیک صبحانه موزی

- بهمن 3, 1391
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 145 نفر
- برچسب ها : آشپزی, جوز هندی, دارچین, صبحانه, فوت کوزه گری, کیک و شیرینی, موز رسیده
اشتراک گذاری این صفحه در :

هم کفو بودن در ازدواج
۱۴۰۴/۰۱/۱۸
روان شناسي رابطه خانواده با نوجوان
۱۴۰۴/۰۱/۱۷
اذان و اقامه نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۶
ويژگيهاي دوران نوجواني
۱۴۰۴/۰۱/۱۵
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶