مواد لازم:
وردنه /قیچی
ابزار گل سازی /وازلین
سیم روکش دار سبز و سفید
خمیر چینی /سیم چین
رنگ روغن
۱.ـ ابتدا گلولهای از خمیر را بردارید و بارنگ روغن زرد رنگ کنید.
سپس اشکی بلند ،مانند شکل درست کنید.
۲ـ توری را دور خمیر بپیچید و فشار دهید تا خمیر از تور بیرون بزند.
با این روش شکل مشبک مغز گل را ایجاد کردهاید.
۳ـ اضافههای تور را با قیچی ببرید تا شکل مقابل ایجاد شود.
سپس خمیر را کمی هلال کنید و بگذارید کاملاً خشک شود.
۴.ـ به خمیر رنگ روغن سفید زده و به شکل اشک درست کنید.
سپس توسط پلیت آن را پهن کنید.
۵.ـ وسط گلبرگ را با رنگ زرد کمی سایه بزنید.
۶.ـ اطراف گلبرگ گل را با ابزار گل سازی نازک کرده و کمی چین دار کنید.
۷ـ وسط گل را با سنبه داخل دست گود کنید.
۸.ـ با ابزار شماره ۱۱گل سازی لبه گل را کمی به سمت داخل حالت دهید تا راحت بپیچید.
۹.ـ دو طرف گلبرگ را روی هم بگذارید و به شکل لوله در آورید یکی از لبههای گلبرگ را کمی روی گلبرگ زیرین قرار گیرد.
۱۰.ـ لبه گلبرگ بیرونی را کمی به سمت بیرون حالت دهید تا فرم شیپوری را به خود بگیرد.
۱۱ـ مغزی گل را چسب چوب زده و داخل گل بگذارید.
۱۲ـ برای درست کردن برگ خمیری را به رنگ سبز روشن رنگ کنید.
سپس اشکی درست کرده و با پلیت. پهن کنید.
لبههای برگ را با سنبه نازک کرده و فرم دهید.
۱۳ـ شیارهای برگ را با ابزار گل سازی شماره ۱۱که در شمارههای قبلی مجله آموزش داده شده فرم دهید و. وسط برگ را کمی جمع کنید تا فرم برگ طبیعیتر باشد.
۱۴.ـ برای ساخت غنچه خمیری را به شکل اشک سفید درست کرده و انتهای آن را سیم گل سازی وصل کنید.
۱۵ـ توسط ابزار گل سازی شیارهایی روی خمیر ایجاد کنید و بگذارید خشک شود.
سپس روی جعبه طراحی کرده و وصل کنید.
گل چینی (گل شیپوری مینیاتور)
- آبان ۵, ۱۳۹۴
- ۰۰:۰۰
- بدون نظر
- تعداد بازدید 178 نفر
- برچسب ها : آموزش و یادگیری, علمی و آموزشی, فوت کوزه گری, گل چيني, نکات خانه داری