طرز تهیه زولبیای ترد و خوشمزه به روش قنادی

در ایام ماه رمضان هر طرف را که نگاه می‌کنیم، خوراکی‌های خوشمزه‌ی مخصوص این ایام را می‌بینیم. زولبیا و بامیه اصلی‌ترین عضو سفره‌ی ماه رمضان هستند که با طعم شیرین‌ و مطبوعی که دارند، کام ما را در این ایام شیرین می‌کنند. در این برنامه قصد داریم طرز تهیه زولبیا را به شما آموزش می‌دهیم که ترد، خوشمزه و بسیار ساده است و به شما قول می‌دهیم که با چشیدن طعم آن، دیگر به سراغ زولبیای آماده‌ی بیرون نخواهید رفت.

مواد لازم برای زولبیا

  • نشاسته‌ی گل: ۱ پیمانه‌ی سرخالی
  • ماست چکیده‌ی ترش: دو سوم پیمانه
  • آرد شیرینی‌‌پزی: ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
  • گلاب: ۳ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
  • وانیل: یک دوم قاشق چای‌خوری
  • شربت بار: ۱ قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: یک دوم قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای شربت بار

  • شکر: ۲ پیمانه
  • آب: یک پیمانه
  • هل: ۳ عدد
  • زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
  • جوهر لیمو: یک سوم قاشق چای‌خوری
  • آب لیمو ترش تازه: ۱ قاشق چای‌خوری
  • گلوکز: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • گلاب: ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه زولبیا

  1. برای تهیه شهد یا شربت بار برای زولبیا، ابتدا آب و شکر را داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید به آرامی و بدون هم زدن به جوش بیاید. وقتی نیمی از شکر حل شد، جوهر لیمو را اضافه کنید و به آرامی با یک قاشق چوبی شهد را هم بزنید.
  2. هل کوبیده شده، زعفران دم کرده، گلوکز مایع و گلاب را به شهد اضافه کنید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه دیگر به‌آرامی بجوشد تا آماده شود.
  3. برای تهیه خمیر زولبیا، نشاسته و ماست چکیده را با هم مخلوط کنید و سپس زعفران دم کرده، گلاب، روغن مایع و یک قاشق غذاخوری از شربت بار را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یک‌دست شود.
  4. بعد از یک‌دست شدن خمیر، آرد شیرینی‌پزی، بکینگ پودر و وانیل را به مواد اضافه و خوب مخلوط کنید.
  5. اجازه دهید خمیر با درب بسته برای یک ساعت استراحت کند.
  6. خمیر زولبیا را داخل یک ظرف سس پمپی یا قیف شیرینی پزی بریزید و سپس آن را داخل روغن داغ ریخته و فرم دهید.
  7. وقتی دو طرف زولبیاها طلایی شد، آن‌ها را داخل شربت بار داغ بریزید و سپس داخل آبکش قرار دهید تا شهد اضافی از آن‌ها خارج شود.
  8. نوش جان.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا