تقویت پیاز مو با ترب

تقویت پیاز مو با ترب

۱-ترب به شکل‌های مدور و یا دراز و به رنگ‌های سیاه، سفید و قرمز «تربچه» وجود دارد. ترکیبات آن عبارت است از: آب، مواد قندی، مواد ازته، پروتئین، مواد معدنی، آهن، کلسیم، فسفر، منیزیم، ویتامین‌های A،B1،B2،C،PP و …
 
۲- طبیعت ترب گرم است.
 
۳- این گیاه به‌عنوان هضم کننده غذا و خارج کننده باد معده با غذا خورده می‌شود.
 
۴- خوردن ترب با نمک و کره قبل از غذا، اشتها آور است.
 
۵- جریان خون را به‌سوی مو می‌کشاند و باعث تقویت پیاز مو می‌شود و از این رو برای تقویت و روییدن مویی که ریخته شده، مفید می‌باشد.
 
۶- اگر عصاره ترب را بر موضعی که موی آن ریخته قرار دهید، دوباره موی آن قسمت می‌رو‌ید.
  
۷- خوردن ترب، رنگ رخسار را باز و نیکو می‌کند.
  
۸- ضماد ترب با عسل برای از بین بردن آثار کبودی زیر چشم، آثار ضربه و جای زخم و کک و مک بسیار مفید است.
 
۹- مرهم ترب برای زخم‌های بد و جوش‌های آبدار مفید است.
 
۱۰- مالیدن آب ترب بر بدن مانع از گزیدن حشرات می‌شود.
 
۱۱- ترب سموم جمع شده در کلیه و کبد را دفع می‌کند.
 
۱۲- نوشیدن آب ترب سیاه به افراد چاق و پرخور و همچنین کسانی که چربی و تخم مرغ می‌خورند و احساس سنگینی می‌کنند، توصیه می‌شود.
 
۱۳- برای معده‌های تنبل مفید بوده و آن را به کار وامی‌دارد.
 
۱۴- در جهت رفع بی‌خوابی مؤثر است.
 
۱۵- در درمان سیاتیک، نقرس، ضعف اعصاب، روماتیسم، سنگ کلیه، انسداد مجاری تنفس و آنژین، اسکوربوت (بیماری کمبود ویتامین C) و بیماری راشیتیسم (نرمی استخوان‌ها) مصرف آن توصیه شده است.
  
توضیحات: اسراف در خوردن ترب موجب دل پیچه شده و برای دندان و گلو مضر است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا