عطر کیک شیره انگور و طعم آن همراه یک چای تازه دم، فوق العاده است.
مواد لازم برای کیک فنجانی شیره انگور :
تخم مرغ درشت
۲ عدد
شکر قهوه ای
۴ قاشق غذاخوری
روغن مایع
۶ قاشق غذاخوری
آرد
۸ قاشق غذاخوری
شیره انگور
۷ قاشق غذاخوری
دارچین
۱/۲ قاشق غذاخوری
زنجبیل
۱/۴ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر
۱ قاشق مرباخوری
گردو ریز شده
۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک فنجانی شیره انگور :
ابتدا آرد و بکینگ پودر و شکر قهوه ای و دارچین و به دلخواه زنجبیل را با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ را اضافه کنید و با مفتول دستی خوب بزنید و در انتها شیره انگور و روغن و گردو را اضافه کنید وقتی مایع یکدست شد.
در داخل فنجان های چرب شده بریزید و به دلخواه روی آن را هم می توانید کمی گردو خرد شده بریزید و در قابلمه ای که از قبل کمی آب گرم ریخته اید بچینید و روی حرارت ملایم گاز بگذارید و در آن را هم دمکنی بگذارید و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه بدهید بماند.