طرز تهیه کیک فنجانی شیره انگور

طرز تهیه کیک فنجانی شیره انگور

عطر کیک شیره انگور و طعم آن همراه یک چای تازه دم، فوق العاده است.

مواد لازم برای کیک فنجانی شیره انگور :

 تخم مرغ درشت
 ۲ عدد
 شکر قهوه ای
۴ قاشق غذاخوری 
 روغن مایع
۶ قاشق غذاخوری 
آرد 
۸ قاشق غذاخوری 
شیره انگور 
۷ قاشق غذاخوری 
 دارچین
 ۱/۲ قاشق غذاخوری
زنجبیل 
 ۱/۴ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 
 ۱ قاشق مرباخوری
گردو ریز شده
۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک فنجانی شیره انگور :

ابتدا آرد و بکینگ پودر و شکر قهوه ای و دارچین و به دلخواه زنجبیل را با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ را اضافه کنید و با مفتول دستی خوب بزنید و در انتها شیره انگور و روغن و گردو را اضافه کنید وقتی مایع یکدست شد.

در داخل فنجان های چرب شده بریزید و به دلخواه روی آن را هم می توانید کمی گردو خرد شده بریزید و در قابلمه ای که از قبل کمی آب گرم ریخته اید بچینید و روی حرارت ملایم گاز بگذارید و در آن را هم دمکنی بگذارید و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه بدهید بماند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا