کیک نیدو با بیسکویت

کیک نیدو با بیسکویت

مواد لازم:شیر خشک نیدو=۳ لیوانخامه میهن=۳ پاکتکره=۲۰۰ گرمشکر=۱ لیوانتخم مرغ=۴ عددبیکینگ پودر=۲ قاشق مرباخوریوانیل=کمیبسکویت ساده پتی پور=به مقدار لازمطرز تهیه:۱. شیر را در ماهیتابه روی حرارت ملایم تفت دهید . باید در حین تفت دادن آن را مرتب هم بزنید تا شیر نسوزد.
۲. کره را ذوب کرده با تخم مرغ و وانیل بزنید. سپس شکر را به آن اضافه کرده و با همزن برقی بزنید. خامه را به مواد اضافه کرده هم بزنید.

۳. در آخر شیر تفت داده شده را به مواد اضافه کرده خوب بزنید.۴. نصف مواد را در ظرف پیرکس مستطیل شکلی ریخته و روی مواد را بسکویت ساده بچینید. سپس بقیه مواد را روی بسکویت ها ریخته با قاشق روی مواد را صاف کنید.۵. ظرف را به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه در فر قرار داده تا کیک بپزد.۶. ظرف را از فر خارج کرده کنار بگذارید تا خنک شود. روی آن را با پودر پسته و نارگیل تزئین کرده و برش دهید.۷. برش های کیک را در کاغذهای کوچک کاپ کیک بگذارید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا