آیا دوست دارید شما را با نکاتی ریز اما خواندنی و کاربردی آشنا کنیم؟ همه ما در خانه داری با نکاتی برخورد میکنیم که گاه سبب کندی در روال کار منزل و گاه باعث عدم آراستگی در وظایف ما میگردد. مثل تخم مرغی که در هنگام پخت میشکند یا ترک خوردن سیب زمینی در حین پختن. در این مطلب میخواهیم راهکارهایی مفید را به شما ارائه دهیم.
رفع بو از ظروف:
برای برطرف کردن بوی ظروف کافی است که کمی آب گرم مخلوط با گرد خردل روی آنها بریزید و بشویید, بعد با آب ساده شستشو دهید و خشک کنید.
ریختن نمک در نمکدان:
برای اینکه هیچ وقت نمک در نمکدان شما بر اثر رطوبت به هم نچسبد و بهراحتی از نمکدان بیرون بیاید چند دانه برنج در نمکدان بریزید.
خرد کردن پیاز:
برای اینکه موقع خرد کردن پیاز اشک نریزید چه باید کرد؟
هنگام پوست کردن پیاز,ساقههای جعفری را بجوید یا یک تکه نان یا یک تکه چوب کبریت لای دندانهایتان قرار دهید.
جلوگیری از سوختن شیر:
برای جلوگیری از سوختن شیر در موقع جوشیدن لبه ظرف را با روغن چرب کنید.
چگونه نگه داری کردن پنیر:
بهترین راه برای نگه داشتن پنیر, پیچیدن در کاغذ آلومینیومی است.خردههای پنیر را هیچ وقت دور نریزید, بلکه با چنگال له کرده و با سس سالاد مخلوط کنید و روی سالاد بریزید. در ضمن خردههای پنیر را میتوانید روی پوره سیب زمینی هم رنده کنید و پوره را روی چراغ قرار دهید تا لذیذتر شود.
چگونه پختن تخم مرغ شکسته:
برای اینکه تخم مرغ ترک خورده را در آب بجوشانید, قبل از اینکه آن را در آب بیندازید, آهسته و آرام جای ترکخوردگیهای آن را آب لیمو یا نمک بزنید.
چگونه باز کردن در بلوری بطری:
هرگاه در بلوری بطری محکم شد یک قطعه پارچه پشمی را در آب جوش زده و به گردن بطری بچینید در آن باز میشود.
ترک خوردن سیب زمینی:
برای اینکه سیب زمینی هنگام پختن ترک نخورد مقداری کره یا روغن قبل از پختن سیب زمینی روی آن بمالید. بدین ترتیب هم طعم بهتر و هم از ترک خوردن آن جلوگیری میشود.
برطرف کردن بوی پیاز از کارد یا چاقو:
با بریدن چند هویج بهوسیله کارد یا چاقویی که بوی پیاز میدهد منجر به از بین رفتن بوی پیاز میشود.
پوست کندن هویج:
آسانترین راه برای پوست کندن هویج, قرار دادن آنها داخل آب جوش و به مدت ده دقیقه میباشد. بدین صورت پوست هویج بهراحتی کنده خواهد شد.
از بین بردن کرم چوب:
برای نابود کردن کرم چوب که وسایل چوبی خانه از قبیل کمد,میز,صندلی را سوراخ میکنند,باید به قسمتهایی که کرم سوراخ کرده به مدت دوازده یا پانزده روز متوالی پیاز بمالید.
پوست کندن گوجه فرنگی:
اگر میخواهید گوجه فرنگی را بهآسانی و بدون آنکه لطمهای به گوشت آن وارد شود بکنید,نخست آن را به مدت یک دقیقه در آب جوش بیندازید. بدین صورت پوست آن بهآسانی کنده میشود.
خوش عطر کردن قند:
مقداری از وانیل را در درون ظرفی که قند را در آن قرار میدهید بگذارید بدین صورت قند بوی خوبی خواهد گرفت.
راههای تشخیص ماهی تازه از ماهی کهنه یا مانده:
۱- ماهی تازه,چشمهای شفاف و روشنی دارد. در حالی که ماهی مانده چشمهایش فرو رفته یا به حالت نیمه باز است.
۲- گوشهای ماهی تازه باید به رنگ قرمز یا صورتی باشد.
۳- با فشار دادن انگشت بر روی پوست ماهی تازه اثر انگشت نباید بماند.
۴- ماهی را در درون آب سرد بیندازید در صورتی که روی آب شناور ماند تازه میباشد.
از بین بردن خطهای مداد رنگی:
موقعی که بچهای دیوار اتاق را خط خطی کرد بهترین راه برای از بین بردن خطها,استفاده از خاکستر سیگار میباشد.بدین صورت انگشت خود را به خاکستر سیگار آغشته کنید و روی خطهای رنگی بمالید. بدین طریق خطهای روی دیوار از بین میرود.
تمیز کردن ماهی تابه سوخته:
برای پاک کردن قابلمه یا ماهی تابهای که غذا در اثر سوختگی به ته آن چسبیده است میتوان از طریق زیر عمل نمود. ابتدا قابلمه را با آب گرم پر کنید و مقداری نمک به آن اضافه نمایید. بدین وسیله با شستن بهراحتی پاک میشود.
اما اگر غذا محکم به ته قابلمه چسبیده, مقداری سرکه در داخل قابلمه ریخته و بجوشانید.بدین وسیله کاملاً پاک خواهد شد.
از بین بردن جرم قوری استیل:
برای بردن جرم, قوری را پر از آب کرده و مقداری نیز آب لیمو در داخل آب بریزید و قوری را روی اجاق بگذارید تا کاملاً بجوشد بدین طریق جرم از بدنه قوری جدا میشود.
خواندنیهای خوردنی
- آبان ۲۹, ۱۳۹۴
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 93 نفر
- برچسب ها : بهداشت و سلامت, تغذيه, تغذیه, دانستنيهاي خانم ها, دانستنی ها, فوت کوزه گری, نكات خانه داري, نکات خانه داری