مصرف دسرهای آماده شیرین مثل ژلهها، پودینگها، کرمکارامل و… برای افراد مبتلا به دیابت ممنوع است…
البته مصرف یک قاشق در روز یا یک بار در هفته در مهمانی اشکالی ندارد ولی توصیه اکید بر این است که افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ تا حد ممکن از خریداری و مصرف این نوع خوراکیها پرهیز کنند.
دلیل ممنوعیت، ذائقه شیرین این بیماران است که نه از مغز بلکه از سلولهای چربی دستور میگیرد. یعنی هر چه وزن ما افزایش یابد ذائقه شیرین هم بالاتر میرود و خود مصرف شیرینیها سبب افزایش وزن میشود که چرخه معکوسی را ایجاد خواهد کرد.
البته برخی از مبتلایان از دسرهای رژیمی استفاده میکنند که بدون قند هستند و در آنها به جای گلوکز از شیرینکنندههای مصنوعی استفاده شده است. حتی مصرف این نوع ژلهها هم به افراد مبتلا به دیابت توصیه نمیشود زیرا این دسرها همچنان ذائقه شیرین را تقویت میکنند و هر ماده غذاییای که تقویتکننده این ذائقه باشد، کنترل دیابت را به خطر میاندازد و باعث بروز مشکل در کم کردن وزن در دیابتیها میشود.
به عنوان جایگزین یک پیاله کوچک از پودینگ، فرنی یا شیربرنج بدون قند و عسل میانوعدهای مناسب برای مبتلایان به دیابت است.
چه دسری برای دیابتی ها مناسب است ؟
- تیر ۲۱, ۱۳۹۲
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 107 نفر
- برچسب ها : بهداشت و سلامت, تغذیه, دسر, دیابت, ژله, کرم کارامل