یافته های جدید دانشمندان نشان می دهد مصرف آب جوش و مواد اسیدی مانند “سرکه” و آبلیمو بعد از هر “وعده غذایی” می تواند چربی های موجود در غذا را از بین ببرد و باعث لاغری در شما شود.پژوهشگران می گویند مصرف چای و آبلیمو بعد از هر وعده غذایی می تواند شما را سیر نگه دارد و از “ریزه خواری” در طول روز جلوگیری کند. بررسی ها نشان می دهند، دانشمندان با انجام آزمایشاتی روی هزاران داوطلب دریافتند که آن دسته از افرادی که مواد ترش و نوشیدنی های گرم مثل چای بعد از وعده های غذایی خود زیاد استفاده می کنند احتمال ورود “باکتری ها” و میکروب ها به بدنشان کمتر است و سیستم ایمنی بدنی قوی تری دارند و احتمال ابتلا به بیماری های گوناگون در آنها کاهش می یابد. از نظر محققان مصرف این معجون می تواند روی “عملکرد مغزی” تاثیر مثبت بگذارد و مشکلات خواب را برای افرادی که از پر خوابی و بی خوابی رنج می برند برطرف سازد. نتایج مطالعات نشان می دهند، مصرف چای و آبلیمو بعد از غذا افراد را در روز سر حال نگه داشته و باعث هضم سریع هر چه زودتر غذا در “سیستم گوارشی” می شود.
در چای پس از غذا “آبلیمو” بریزید
- اردیبهشت ۲۵, ۱۳۹۲
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 98 نفر
- برچسب ها : آبلیمو, بهبود عملکرد, بهداشت و سلامت, تغذیه, سرکه, گیاهان, مغز