برای بهبود عملکرد میانجیهای عصبی “مواد غذایی غنی از آهن” را با موادغذایی و میوههای حاوی “ویتامین ث” مصرف کنیم.
فاطمه حسینی متخصص تغذیه و ژریم درمانی گفت:آهن یکی از مواد معدنی مهم است که در سلامت جسمی و روحی فرد بسیار تأثیر دارد این مواد معدنی اکسیژن را از ریه به بافتها و اندامهای بدن میرساند.وی در ادامه گفت: کم خونی ناشی از فقر آهن، اکسیژن رسانی به بافتها، همچون مغز و اعصاب را به شدت مختل میسازد.وی خاطر نشان کرد: آهن بر عملکرد میانجیهای عصبی تأثیر مثبت میگذارد و از جمله غذاهای غنی از آهن نظیر جگر، گوشت، حبوبات، مرغ و ماهی هستند که باید در برنامه غذایی گنجانده شود.وی تصریح کرد: برای جذب بهتر آهن بهتر است همراه با منابع ویتامین ث مصرف شود.وی اذعان داشت: برخی از عناصر دیگر همچون روی و مس در رشد و تکامل “سیستم عصبی” انسان تأثیر مثبتی دارند.وی یادآور شد: “منیزیم” از عناصری است که در بهبود خلق و خو و حالات عصبی نقش بسیار موثر و مفیدی دارد.
پرتقال را همزمان با “غذاهای گوشتی” بخورید!
- اردیبهشت ۲۴, ۱۳۹۲
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 163 نفر
- برچسب ها : آهن, بهداشت و سلامت, پزشکی و بهداشت عمومی, تغذیه, منیزیم, ویتامین ث