ادویه ها از “آنتی اکسیدان” بالایی برخوردار هستند که با بسیاری از بیماری های مختلف به شدت مقابله می کنند و از جایی که هر ادویه خاصیت ویژه خود را دارد قبل از مصرف از خواصشان باید مطلع شویممناسب ترین ادویه ای که برای فصل سرما بسیار پرفایده است “زنجبیل” است که مصرف روزانه این ادویه به درمان طبیعی سرماخوردگی و “آنفولانزا” بسیار کمک می کند.بررسی ها نشان می دهند این داروی خوراکی التهاب و درد را به شدت کاهش می دهد و جزو “مسکن های طبیعی” است. گفتنی است “ادویه میخک” نیز جزو آن دسته از ادویه هایی است که به دلیل دارا بودن “ویتامین های c , “a و آهن و “منگنز” میتواند “عفونت ها” را از بین ببرد و خاصیت ضد اسپاسمی و “ضد التهابی” دارد.”زیره سیاه” نیز از دیگر ادویه های پرخاصیتی است که برای “سیستم گوارشی” بسار مناسب است و “درجه حرارت” را در این فصل در بدن ایجاد می کند.زیره سیاه خاصیت ضد عفونی دارد و در درمان “سرماخوردگی” و رفع علایم آن از جمله “سرفه” بسیار موثر است و “خلط” را زود هنگام خشک کند.
این دو ادویه را فقط در زمستان بخورید
- اردیبهشت ۲۴, ۱۳۹۲
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 110 نفر
- برچسب ها : آنتی اکسیدان ها, بهداشت و سلامت, تغذیه, زنجبیل, زیره سیاه, گیاهان