صفحه اصلی دوره بازکردن همه

متولی آموزش آداب فرزندآوری کیست؟

متن

بسم الله الرحمن الرحیم

کارشناس: استاد همیز

عنوان: متولی آموزش آداب فرزندآوری کیست؟

اینکه اگر بخواهیم برای فرزندآوری آموزش‌هایی را آماده کنیم، چه کسی باید این کار را انجام بدهد؟

قبلاً به طور سنتی درون خانه‌ها، مادربزرگ‌ها خاطراتی را تعریف می‌کردند که متأسفانه آسیب داشت و بیشتر خاطرات تلخی چون درد زایمان، نبود شوهر، سختی و… را منتقل می‌کردند و این نمی‌توانست برای ما چیز مؤثری باشد. البته بعضی‌ها هم داشتیم که خاطرات شیرینی را تعریف می‌کردند؛ اما حقیقتاً سؤال این است که چه کسی باید متولی آموزش بحث فرزندآوری باشد؟

همین کاری که الآن انجام می‌شود. رسانه خیلی خوب می‌تواند این کار را انجام بدهد.

درست‌کردن سریال‌های متعدد آموزشی که یک خانواده زمانی که با بحران روبه‌رو می‌شوتد چطور این بحران را حل می‌کند. خود همین ایده‌پردازی می‌کند برای فرد مقابل که این کار را بکند.

ما باید مکتوبات مفصلی هم داشته باشیم. الآن بهترین کتابی که توانسته است اقدام به بارداری را با روایات و آیات و نکات پزشکی توضیح بدهد، کتاب «ریحانه بهشتی» اثر است. کتاب‌هایی که بعدها چاپ شد به قدرت این کتاب نیست.

ما باید به مقدار زیادی از متخصص‌ها بخواهیم تا تولید اثر کنند نسبت به فرزندآوری.

ما باید یک سازمان خانواده داشته باشیم و بازخواست بکنیم که چرا فلان کار را نکردند. الآن هرکسی که خودش را مسئول می‌داند و می‌خواهد کار خیری بکند آتش‌به‌اختیار در این میدان کار می‌کند که فایده‌ای ندارد. ما احتیاج به مدیریت این کار داریم.

مسئولین کشور باید به این نتیجه برسند که سازمان خانواده را تشکیل بدهند.

آمریکا یک ساختمان ۱۵ طبقه‌ای را فقط برای این موضوع قرار داده بود که چطور بتواند جوراب ساپورت زنانه را جهانی بکند. الآن شما می‌بینید که چطور جهانی شده است. در ژاپن ساپورت می‌پوشند، در عربستان سعودی هم ساپورت می‌پوشند. این یعنی موفق شدند که جهانی کنند. نشستند و فکر کردند تا این کار را به نتیجه رسیدند.

ما در اسلام به این کاری که این‌قدر مورد توصیه واقع شده است را مورد غفلت قرار دادیم و نسبت به آن برنامه‌ریزی نمی‌کنیم. واقعاً این مایه تأسف است.

اسکرول به بالا