صفحه اصلی دوره بازکردن همه

۱۴-زمین بازی همسری (قسمت اول)

متن

بسم الله الرحمن الرحیم
کارشناس: استاد عباسی
عنوان: زمین بازی همسری (قسمت اول)

پیرو بحث قبلی، وقتی که وارد بازی همسری می شوید اولین کاری که باید یاد بگیرید این است که قرار این زمین بازی چیست؟
ما به عنوان یک خانم که قرار است محور در خانه و خانواده باشیم چه قرارهایی را باید داشته باشیم.
اولین که بدانیم ما به عنوان یک خانم، یک الگویی برای فرزندانمان هستیم.
در تمامی مباحث باید برنامه داشته باشیم و طبق برنامه و نقش خودمان پیش برویم.
اگر شما به عنوان یک خانم قرار است به امورات زندگی رسیدگی کنید، این رسیدگی به امورات زندگی در نقش خود می شود همان قراری که مشارکت عاطفی با همسرتان دارید. برای نقش زن بودن!
اگر حمایت می کنید از همسرتان در مباحث مالی، این یک قرار است که کمک کنید به شکل گیری اصولی خانواده و محکم کردن پایه های اقتصادی خانواده …
خیلی از اوقات خانم ها شکایت می کنند و می گویند که در چالش های اقتصادی ،در چالش های موضوعات مربوط به همسرمان آسیب می بینیم. اینجا تدبیر خانه و خانواده دست ما نیست. اینجا شما می توانید در قرارها توافق و هم فهمی داشته باشید.
بنابراین یاد بگیریم که در قرارها گاهی اواقت ما مذاکره می کنیم.
توافق یعنی کمی سیخ بسوزد و کمی کباب!
شما در رابطه با همسرتان در امورات زندگی یک چیزی را از دست می دهید ولی یک چیز بهتری را بدست می آورید. اگر هم فهمی کردید و الآن چیزی را که می خواستید نخریدید چون همسرتان نتوانست این کار را انجام بدهد، بنابراین این هم فهمی کمک می کند یک چیز بهتری، یعنی رابطه خوب با همسرتان را بدست بیاورید. این می شود هم فهمی…
بنابراین در نقش زن بودن لازم است که شما یاد بگیرید چه چیزهایی، چه اموراتی به عهده شماست. نقش زن بودن، نقش مادر بودن…
اگر الآن دارید رابطه تان با همسرتان را می سازید چون قرار است مادر بشوید و فرزند شما از شما باید الگو بگیرد. و این نیاز به مهارت و تمرین دارد. این نیاز به فکر دارد.
خیلی از اوقات خانم ها در تمامی قسمت ها چه امورات مربوط به خانه و چه امورات مربوط به خانواده فکر می کنند. به این موضوعات فکر کنید. این به عهده شماست که این رابطه را بسازید.
خیلی از وقت ها ممکن است که خانواده همسرتان به شما آسیب بزند ولی قرار است فرزند شما در این خانواده با خانواده همسرتان تعامل داشته باشد. بنابراین برای شما می شود جاری اما برای او زن عموجان..! برای شما می شود مادرشوهر ولی برای او مادربزرگ است.
بنابراین اگر شما به این موضوع فکر کنید. در همان ابتدای ازدواج برنامه دارید برای آینده و فرزندتان و اینجا همان هم فهمی شکل می گیرد. یک چیزی را از دست می دهید ولی یک چیز بهتر دیگر را بدست می آورید.
منظور از مثال هایی که بیان شد این بود که مانند یک شطرنج باز، حرکت بعدی تان را هم فکر کنید. وقتی که وارد زمین بازی همسری شدید به زمین بازی مادرشدن فکر کنید. چون قرار است فرزندی وارد این خانواده بشود.
بنابراین برای تمامی این نقش ها فکر کرده و برنامه داشته باشیم.

اسکرول به بالا