ترشی زمستونه

ترشی لبو و انار خیلی خوشمزه است و به‌خاطر ظاهر زیبایی که دارد برای تزیین غذاها و سفره عالی است.

مواد لازم:

لبو ۵ عدد
انار  ۲ عدد
سرکه قرمز (انگور) به میزان لازم
نمک یک قاشق چای‌خوری
شکر یک قاشق چای‌خوری
گلپر یک قاشق چای‌خوری
سیاه دانه یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

برای این ترشی لبوهای تازه و قرمز تهیه کنید و آنها را با آب سرد بشویید و بگذارید خشک شوند. بعد سر و ته لبوها را جدا کنید و در قابلمه با مقداری آب روی حرارت بگذارید تا پخته شوند.

بعد از پختن لبوها، آن‌ها را آبکش کنید و بگذارید کاملا خنک شوند. بعد آن‌ها را با رنده درشت رنده و یا به صورت نگینی یا هر شکلی که می‌خواهید خرد کنید و در قابلمه بریزید.

حالا انارهای قرمز و شیرین را در یک ظرف دون کرده و کنار بگذارید.

روی لبوها را تا جایی که سرکه روی آن‌ها را بگیرد مقداری سرکه بریزید؛ بعد قابلمه را روی حرارت بگذارید تا یک جوش بخورد. بعد از جوشیدن انارهای دون شده را به لبوها اضافه کنید.

بعد از اینکه لبو و انار و سرکه چند دقیقه‌ای با هم جوشیدند، نمک، شکر، گلپر و سیاه دانه را اضافه کنید و بعد حرارت را خاموش کنید.

حالا در قابلمه را ببندید تا کاملا جا بیفتد و آماده شود. وقتی که ترشی خنک شد، آن را در ظرف شیشه‌ای بریزید (بهتر است در ترشی را با فویل ببندید) و در آن را محکم ببندید و آن را داخل یخچال یا (جای خنک و تاریک) بگذارید و بعد از یک روز می‌توانید آن را استفاده کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
پیمایش به بالا