طرز تهیه کیک پلنگى

طرز تهیه كيک پلنگى

مواد لازم برای تهیه کیک پلنگى:

تخم مرغ 
٣ عدد 
 روغن
 دو سوم لیوان
 شکر
یک لیوان 
شیر 
دو سوم لیوان 
آرد
دو لیوان
وانیل
١ قاشق چایخوری
بکینگ پودر
١ قاشق چایخوری
پودر کاکائو
به مقدار لازم

طرز تهیه کیک پلنگى:

آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید و کنار بگذارید. تخم مرغ ها و شکر و وانیل را پنج دقیقه بزنید و بعد روغن و سپس شیر را اضافه و هم بزنید، در انتها مخلوط آرد و بکینگ پودر را به وسیله لیسک به آرامى اضافه کنید و بشکل دورانى و آرام هم بزنید، از روى مایع کیک به اندازه چهار پنج قاشق غذاخوری کنار بگذارید و بقیه اش را داخل قالب ٢۵ سانتى بریزید.

مایع کیکى را که کنار گذاشته بودید دو قسمت کنید، به یک قسمت مقدار کمى پودر کاکائو بزنید طورى که کمى به رنگ قهوه اى روشن در بیاید و به قسمت دیگر آن پودر کاکائوى بیشترى بزنید تا قهوه اى تیره شود، مایع قهوه اى روشن را داخل قیف و یا حتى کیسه فریزر بریزید نوک آن را کمى قیچى کرده و دایره هاى درشت و نامنظم روى کیک بکشید، بعد با رنگ تیره تر به همان روش دور لکه هاى قهوه اى را به رنگ تیره تر خط بکشید، بعد قالب را داخل فر از قبل گرم شده ١٨٠ درجه به مدت ٣٠ تا ۴۵ دقیقه اجازه پخت بدهید، وقتى کیک پخت قالب را خارج کرده و صبر کنید تا خنک شود، بعد داخل ظرف سرو بگذارید.

نوش جان

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا