طرز تهیه ژله سه رنگ یلدایی
مواد لازم
پودر ژله کیوی یا لیمو ترش: ۱ بسته
پودر ژله هندوانه: ۱ بسته
پودر ژله آلوئه ورا: ا بسته
بستنی وانیلی: ۱ لیوان
شکر: نصف فنجان
کیوی: ۳ عدد
هندوانه برای تزیین: به دلخواه
شکلات تختهای کاکائویی: ۱۰۰ گرم
پودر ژله هندوانه: ۱ بسته
پودر ژله آلوئه ورا: ا بسته
بستنی وانیلی: ۱ لیوان
شکر: نصف فنجان
کیوی: ۳ عدد
هندوانه برای تزیین: به دلخواه
شکلات تختهای کاکائویی: ۱۰۰ گرم
طرز تهیه ژله سه رنگ یلدایی
ابتدا پودر ژله کیوی را توی یک کاسه بریزید و ۱ و نیم لیوان آب جوش به آن اضافه کنید. سپس کاسه را روی بخار کتری بگذارید تا دانههای ژله حل شوند. در این فاصله کیویها را پوست و خرد کنید. توی یک کاسه شکر را با ۱ لیوان آب مخلوط کنید و کیویهای خرد شده را داخل آن بریزید و صبر کنید حدود نیم ساعت داخل شربت بمانند. این کار باعث میشود ترشی کیوی از بین برود؛ زیرا کیوی اسید دارد و اگر همینطور آن را داخل ژله بریزید، ممکن است مانع از بستن ژله شود. حالا کیویها را از شربت خارج کنید و داخل لیوانهای مخصوص دسر یا جام بریزید، طوری که یک سوم لیوان پر شود.
ژله کیوی را تا جایی که روی سطح کیویها را بگیرد، داخل لیوان بریزید و لیوانها را داخل یخچال بگذارید. ۱ ساعت زمان بدهید تا ژله ببندد. در مرحله بعد ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و به روش بن ماری حل کنید. سپس آن را از روی بخار بردارید تا از حرارت بیفتد. بعد نصف لیوان بستنی وانیلی را به آن اضافه کنید و با همزن دستی یا برقی چند دقیقه بزنید تا ژله و بستنی به صورت یکنواخت با هم مخلوط شوند. حالا لیوانهای ژله را از یخچال بیرون بیاورید و از ژله سفید به اندازه یک نوار باریک روی لایه قبلی برید و دوباره لیوانها را داخل یخچال بگذارید.
در مرحله بعد پودر ژله هندوانه را با یک لیوان آب جوش به روش بن ماری حل کنید و بعد کاسه را کنار بگذارید تا از حرارت بیفتد؛ سپس نصف لیوان بستنی وانیلی را به آن اضافه کنید و با همزن چند دقیقه بزنید. در این فاصله شکلات تختهای را هم به روش بن ماری ذوب کنید و داخل قیف بریزید. سر قیف را به اندازه نوک سوزن سوراخ کنید. لیوانها را از یخچال بیرون بیاورید و با قیف روی دیواره لیوان از داخل که هنوز خالی است، چند نقطه شکلات بمالید و صبر کنید تا شکلاتها سفت شوند. سپس ژله هندوانه را داخل لیوان بریزید تا جایی که لیوان پر شود. لیوانها را دوباره به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید تا ژله کاملا سفت شود. در آخر برای تزیین این دسر زیبا میتوانید چند اسکوپ هندوانه را روی لیوان بگذارید و نوش جان کنید.