دمنوش فوق العاده ی انار +فواید و طرز تهیه

دمنوش فوق العاده ی انار +فواید و طرز تهیه

دمنوش انار یکی از بهترین دمنوش های میوه ای با طعم فوق العاده و خواص فراوان است، اما متاسفانه خیلی از افراد تا به حال آن را نخورده اند، در این بخش از سایت قصد داریم تا شما را با طرز تهیه دمنوش انار و خواص آن آشنا کنیم، با ما همراه باشید.

دمنوش انار

دمنوش انار یعنی چه؟ دمنوش انار از آب بوجود آمده  از دانه  انار بوجود می آید.  آب انار  ازنوشیدنی های پرطرفدار مفید است و   سرشار از آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها است.دمنوش انار معمولاً به چای معمولی، یا چای های گیاهی دیگر افزوده  می شود تا دمنوشی ترکیبی به وجود آید:نحوه  آماده کردن دمنوش انار

۱- با استفاده از آب انار

آب انار طبیعی را گرم کنید و اگر خواستید آن را شیرین کنید. می توانید آب انار را به چای سبز، چای سیاه یا هر دمنوش گیاهی دیگری اضافه کنید.

۲- با استفاده از دانه های خشک شده

مواد لازم

•    ۱۰۰ گرم دانه ی انار
•    ۶ لیوان آب
•    یک قاشق چای خوری عسل یا شکر

زمانی که آب به جوش آمد، دانه های انار را به آن اضافه کنید و حرارت را کم کنید. بگذارید تا ۳ دقیقه دم بکشد. دمنوش را از روی حرارت بردارید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید. سپس، چای را صاف و نوش جان کنید.

۳-    با استفاده از دانه های تازه ی انار

دانه های انار را جدا کنید. دانه های انار را در مخلوط کن بریزید یا در هاون بکوبید. آب را بجوشانید و دانه ها را به آن اضافه کنید، حرارت را کم کنید و بگذارید ۳ دقیقه دم بکشد. دمنوش را از روی حرارت بردارید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید. سپس، چای را صاف کنید و بنوشید.

فواید دمنوش انار

* از دوران های کهن، از انار به عنوان نمادی از ازدواج، باروری، فراوانی و عدالت استفاده می شد.

* از دانه های انار، آب نار و سس های درست شده از دانه های آن به عنوان یک تقویت کننده ی قلب استفاده می شد.

* امروزه، از دمنوش انار برای بهبود سلامت قلب، درمان افسردگی و حفظ تعادل و سلامت ذهنی، و ارتقای عملکرد دستگاه ایمنی استفاده می شود. ویتامین ها و آنتی اکسیدان های موجود در انار دستگاه ایمنی را تقویت می کنند.

* انار سرشار از پلی فنول ها است که با رادیکال های آزاد مقابله می کنند. میزان پلی فنول های موجود در انار از چای سبز و بلوبری هم بیشتر است. این ویژگی، انار را به یک ماده ی ضدسرطان مؤثر تبدیل کرده است.

* دمنوش انار به کاهش کلسترول بد (LDL) کمک می کند، برای درمان تصلّب شراین، بیماری مزمن قلبی، ایدز، افزایش کلسترول خون، افزایش چربی خون و فشار خون بالا مفید است و خطر ابتلا به سرطان سینه ی هورمونی را کاهش می دهد.

* در سال های اخیر، تحقیقات وسیعی در مورد انار صورت گرفته است. این تحقیق ها نشان می دهند که آب انار التهاب سلولی را کاهش می دهد، از رشد تومورهای پروستات جلوگیری می کند و سطح آنتی ژن اختصاصی پروستات (PSA) را کاهش می دهد، از سرطان سینه جلوگیری می کند و گسترش سلول های سرطانی سینه را متوقف می کند.

خواص آب انار

– دارای طبیعت سرد می باشد

– آب انار خون ساز است و موجب تصفیه شدن خون می شود

– برای سالمندان بهترین دارو برای تقویت کلیه است

– تاثیر مستقیمی در شفاف سازی پوست صورت دارد و شدی بخش و مفرح است.

– برای افزایش وزن به صورت روزانه آب انار بنوشید

– جهت رفع گرفتگی صدا بسیار مناسب است

– آب انار همچنین می تواند چربی های اطراف معده و شکم را در زنان و مردان چاق کاهش دهد

– خواص آنتی اکسیدانی این میوه، از ایجاد کلسترول بد در خون پیشگیری می کند و سرخرگ ها را تمیز نگه می دارد و احتمال حملات قلبی و سکته مغزی را کاهش می دهد، لذا موجب تقویت قلب می شود.

– نوشیدن روزانه آب انار می تواند با پایین آوردن فشار خون و کاهش میزان هورمون استرس، تنش ها و استرس های شما را کم می کند به همین دلیلی است که بعد از نوشیدن آن احساس طراوت و شادابی می کنیم.

عوارض جانبی دمنوش انار

– تا کنون، عوارض جانبی برای مصرف روزانه ی دمنوش انار گزارش نشده است.

– به دلیل قند موجود در انار، بیماران دیابتی باید در مصرف آن احتیاط کنند.

– در مورد کسانی که از داروهای ضدچربی (داروهای خانواده ی استاتین ها) استفاده می کنند، دمنوش انار می تواند خطر رابدومیولیز (تخریب عضلات اسکلتی) را افزایش دهد. به همین دلیل، کسانی که از داروهای ضدچربی استفاده می کنند، باید از مصرف دمنوش انار خودداری کنند.

دمنوش انار و دارچین

یکی از دمنوشهای مخصوص فصل پاییز که بیشتر افراد با هر مزاج و طبعی می‌توانند از آن میل کنند و از خواص فوق‌العاده آن بهره‌مند شوند‌ “دمنوش تخم آبدار انار + چوب دارچین” است.پیشنهاد می‌شود به مدت ۴ تا ۵ هفته به جای چای معمولی سیاه، از این دمنوش بسیار مفید میل شود.

مواد لازم (۲ نفر)

•    یک پیمانه آب انار تازه

•    یک پیمانه آب جوش

•    چوب دارچین

•    یک قاشق غذاخوری چای خشک

•    یک قاشق غذاخوری شکر (یا کمی نبات)

طرز تهیه

۱.    همه مواد به غیر از شکر را در قوری بریزید و آب جوش را روی آنها بریزید. قوری را به مدت ۱۵ تا ۲۵ دقیقه روی کتری قرار دهید تا چای دم بکشد. هنگام سرو شکر یا نبات را اضافه کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
پیمایش به بالا