آنچه باعث تفاوت این شیرینی با دیگر شیرینی ها می شود، استفاده از کره رژیمی در دستور پخت آن است.
مواد لازم: آرد: یک پیمانه پودر کاکائو: ۲/۱ پیمانه جوش شیرین: ۴/۱ قاشق چای خوری کره بدون نمک: ۳ قاشق غذاخوری کره مارگارین: ۳ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای: ۳/۲ پیمانه شکر سفید: ۲/۱ پیمانه وانیل: ۴/۱ قاشق چای خوری سفیده یک تخم مرغ بزرگ
طرز تهیه: در یک کاسه، آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین و نمک را با هم خوب مخلوط کنید. با استفاده از یک همزن برقی، هر دو نوع کره را خوب هم زنید سپس شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و با درجه تند همزن، مخلوط را یک دقیقه هم زنید. اکنون سفیده را به مخلوط اضافه کرده و آن را هم زنید و در مرحله آخر، مخلوط آرد را به محتوای کاسه همزن اضافه کنید و تا زمانی که مخلوط صاف و یکدستی حاصل شود، آن ها را هم زنید.خمیر را به سطح کارتان منتقل کنید و با استفاده از دستانتان آن را به شکل لوله استوانه ای به طول ۲۳ سانتیمتر درآورید و آن را درون کاغذ آلومینیومی، با دقت قرار دهید و انتهای آن را یا بپیچانید و یا تا کنید و حداقل به مدت یک ساعت یا در طول شب آن را در یخچال قرار دهید. فر را روی دمای ۱۷۷ درجه سانتی گراد از پیش گرم کنید و صفحه مشبک فر را در قسمت وسط فر قرار دهید و کاغذ مخصوص شیرینی پزی را روی آن بگذارید. با استفاده از یک چاقو، خمیر خنک شده را به ضخامت حدود شش میلی متر ببرید و آن ها را با فاصله ۵/۲ سانتی متر از هم، روی کاغذ شیرینی پزی داخل فر بچینید. حدود ۱۲- ۱۰ دقیقه و یا تا زمانی که روی آن ها پف کند آن ها را حرارت دهید. ویفرها را با همان کاغذ شیرینی پزی از فر خارج کنید و به مدت ۵ دقیقه صبر کنید تا خنک شوند.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.