مواد لازم:
سیب زمینی=۲عددهویج=۲عدد کوچکفلفل دلمه ایی=یک عدد(اگر رنگی باشد بهتر است )پیاز= دو عدد متوسط یا یک عدد خیلی بزرگگوجه فرنگی=۴ عدد متوسطبادمجان= ۲ عددکدو= ۲ عدد متوسطادویه= شامل نمک-فلفل سیاه-دارچین به مقدار کم-آویشن در صورت دلخواهذرت= در صورت دلخواهطرزتهیه :مواد لازم برای تهیه این غذااجباری نیست شما می توانید موادی را که دوست دارید به آن اضافه یا از آن کم کنیدپیازها را خورد کرده در یک قابلمه کوچک با حرارت کم سرخ می کنید.پس از آنکه پیازها مقداری در روغن پخت سیب زمینی ها را ریز خورد کرده در آن بریزید درب قابلمه را بسته هویج را شسته و خورد کنید همچنین فلفل دلمه ای را سپس این دو را به مخلوط اضافه کرده در قابلمه را ببندید .به سراغ کدو و بادمجان رفته آنها را حلقه حلقه کنید این کار را به آرامی انجام دهید تا مقداری مواد جدید داخل قابلمه پخته شود سپس این دو را نیز اضافه کنید پس از ۵ دقیقه دیگر که درب قابلمه را گذاشتید گوجه هارا خورد کرده درون قابلمه بریزید نمک بزنید و درب قابلمه را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه گذاشته با شعله کم با آب گوجه و روغن بپزد در این فاصله آن را هم بزنید تا ته نگیرد .غذا آماده سرو می باشد.
آبولابولا
- بهمن ۹, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 128 نفر
- برچسب ها : آبولا آبولا, آشپزی, بادمجان, غذا, فوت کوزه گری, کدو, هویج