گوشت ماهیچه گوسفندی ۷۵۰ گرم
لپه ۱۵۰ گرم
بادمجان ۳ عدد
روغن ۱۵۰ گرم
غوره ۲۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
سیب زمینی استامبولی ۶ عدد
زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه :
گوشت را با ۲ تا ۳ عدد پیاز خرد کرده و ۵ تا ۶ لیوان آب با حرارت ملایم میگذاریم نیم پز شود بعد لپه را میشوئیم و اضافه می نمائیم تا لپه و گوشت کاملا بپزند بادنجانها را پوست میکنیم حلقه حلقه میبریم کمی نمک میزنیم و با روغن در حرارت ملایم سرخ میکنیم و سیب زمینی را پوست میکنیم و با غوره و بادمجان داخل گوشت میریزیم سیب زمینی که پخته شد رب گوجه فرنگی و باندازه کافی نمک و کمی ادویه در آبگوشت میریزیم و بعد از چند جوش آبگوشت را در ظرف میکشیم بدیهی است که اگر گوشت با مقدار آب فوق نپخت مقداری آب اضافه می نمائیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ نفر کافیست.