گوشت گوسفند ۵۰۰ گرم
نخود ۸۷.۵ گرم
لوبیا ۸۷.۵ گرم
ادویه ۱ قاشق مرباخوری
زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
نمک قدری
غوره ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیب زمینی ۳۷۵ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوریطرز تهیه :
گوشت گوسفند معمولا ماهیچه و گوشت سینه را با مقداری دنبه قطعه قطعه کرده با نخود و لوبیا و یک پیاز در دیگ آبجوش بار کنید . همینکه به اندازه کافی پخته شد ، کفهای روی آبگوشت را جمع نموده و دور بریزید . سپس مقداری زرد چوبه و نمک در آبگوشت ریخته ، سیب زمینی ها را پوست کنده در آن بریزید . برای خوش طعم کردن آبگوشت ۲۰۰ گرم غوره در آبگوشت بریزید . بعد از ۲۰ دقیقه به سر میز ببرید .