مواد لازم برای ۶ نفر:
گوشت چرخ کرده=۳۰۰ گرمپیاز=۲ عددآرد برنج=نصف لیوانتخم مرغ=۲ عددسبزی(تره،گشنیز و سیر)=۱ کیلونخود و لوبیای پخته=۲ لیوانبرنج=نصف لیواندوغ=۴ کیلوروغن،نمک و فلفل=بمیزان لازمپیاز داغ=۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
گوشت را با نمک،فلفل و پیاز مخلوط می کنیم و بشکل قلقلی ریز درمی آوریم. سپس در کمی روغن تفت می دهیم. دوغ را با آرد برنج، برنج و تخم مرغ مخلوط می کنیم و روی اجاق می گذاریم و مرتب هم می زنیم(برای اینکه نبرد )وقتی مخوط جوش آمد سبزی،پیاز داغ،کوفته ریزه،نخود و لوبیا را (در صورت تمایل)اضافه می کنیم و همراه فلفل فراوان می گذاریم تا آش جا بیفتد. روی آن را با فلفل،روغن و پیاز داغ تزئین می کنیم. این آش را بدون نخود و لوبیا هم می توان پخت ولی در پخت سنتی این غذا بیشتر از نخود به تنهایی استفاده می شود.
آش دوغ
- بهمن ۴, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 104 نفر
- برچسب ها : آش, آشپزی, تخم مرغ, دوغ, غذا, فوت کوزه گری, گوشت چرخ کرده